La concursant més famosa d’Hermano Mayor acusa el programa d’incitar-la a consumir

La jove ha assegurat que li van pagar l'alcohol quan sabien que ella tenia un problema d'addicció

Dakota Tárraga va ser una de les concursants d’Hermano Mayor més conflictives. La jove valenciana tenia problemes d’actitud molt greus, unes faltes de respecte cap als pares que els van forçar a demanar ajuda al programa de Pedro García Aguado el 2014. Pocs imaginaven que anys després hauria estat estrella de realities de Telecinco com Supervivientes… Aquest cap de setmana ha concedit una entrevista a Teve.cat en la qual ha repassat alguns dels seus pitjors moments, el que treia a relluir el seu pas per Hermano Mayor.

Era llavors quan la jove treia a la llum una anècdota que deixa en molt mal lloc al programa. Un dels col·laboradors li preguntava si maltractava els pares així cada dia i ella responia indignada: “A veure, control. En aquella època el meu gran problema era el consum. El programa em va pagar el consum durant dos dies per veure com era la meva actitud vertadera”.

“Et drogaven en el programa?”, li van preguntar amb estupefacció davant d’una acusació tan greu. Ràpidament el presentador intentava canviar de tema per no ficar-se en problemes, però les paraules ja estaven dites.

Ràpidament el vídeo es feia viral, el que forçava a la protagonista a compartir un vídeo a Instagram per aclarir què havia volgut dir: “A veure, el que jo volia dir és que a Hermano Mayor em van pagar la beguda durant els dos primers dies per veure la meva actitud. Vaig dir consum, que no vol dir èxtasis o drogues. El meu problema era l’alcohol i van pagar per veure la meva actitud. No malinterpretem les coses. El que volien era veure la meva reacció a l’alcohol, així com també pagaven el menjar als nois que tenien problemes d’obesitat”.

Una controvèrsia que no acaba amb aquestes declaracions, tenint en compte que és igual de greu que li proporcionessin alcohol -i ho gravessin tot- quan ella mateixa reconeixia que aquest era l’origen dels seus problemes. Una polèmica que col·loca el programa en el centre de la diana. Caldrà esperar per veure si donen explicacions o opten per mantenir silenci.

Nou comentari