El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Tárrega, feroç contra Avilés: “Mentider, tens la llengua molt llarga”
  • CA

José Antonio Avilés ha tornat a Telecinco aquest cap de setmana, només tres setmanes després d’anunciar que abandonava la televisió. Les mentides que ha explicat i les diverses traïcions al seu programa semblaven un motiu de pes per prendre aquesta decisió, ja que la seva credibilitat com a col·laborador estava més en entredit que mai. La sorpresa arribava poc després, quan a ‘Sálvame’ treien a la llum que la causa real de la seva marxa era que s’anava a fer un empelt de cabells. 

Per parlar d’aquest retorn, Avilés ha acudit com a entrevistat al nou programa de Cristina Tárrega ‘Animales nocturnos’. Només rebre’l, la presentadora evidenciava que no li té massa simpatia: “A mi m’has explicat moltes mentides”, etzibava només veure’l. 

José Antonio Avilés, entrevistat per Cristina Tárrega / Telecinco

Alguns han intentat justificar les mentides d’Avilés, però Tárrega no ho fa: “Tu et creus que em creuré que tens un problema mental que fa que menteixes? Jo el que crec és que tens molta cara, molt de morro, la llengua molt llarga i la faldilla molt curta. Jo no vull que demanis perdó, vull que deixis clar que tens un ego molt gran i que vols arribar a ser el number one de conegut. Tu creus que has canviat després d’aquestes tres setmanes fora? Perquè jo crec que no”.

Unes paraules molt dures a les quals José Antonio responia amb excuses i justificacions: “Potser no he canviat perquè continuo tenint ego, però he demanat perdó per coses que he fet malament. No les he tornat a fer i no les tornaré a fer. He demanat perdó, així que no seguiré fustigant-me”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa