El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Medina de ‘La que se avecina’ anuncia que té càncer
  • CA

Cristina Medina és una de les actrius més estimades de La que se avecina. Avui es parla de la mítica i divertida Nines per una mala notícia, per això. I és que acaba d’anunciar que està lluitant contra un càncer de pit. Ho ha anunciat en un vídeo a Instagram que aprofita per denunciar que les ajudes del govern a les malaltes de càncer no són suficients. En el seu cas, li han trobat a temps i sembla que té bon pronòstic. Això no impedeix, però, que s’adoni que l’Estat ha de fer més per aquestes dones: “Jo tinc la fortuna de sentir-me molt estimada, però les ajudes del govern espanyol no són suficients. Hi ha efectes secundaris més enllà de la calvície, com l’alteració emocional o l’insomni”.

“Tot és el mateix, diners i diners. Jo tinc la sort de tenir uns estalvis, però hi ha moltíssima gent que no té aquests recursos. Les cremes oncològiques per a la calba costen una fortuna, així com els turbants i els barrets. No tingueu pudor en regalar un turbant perquè ens fa falta aquesta ajuda. La força ens la podem treure al final, el que no podem és treure bitllets del cony”, ha sentenciat en un vídeo reivindicatiu.

D’aquesta manera, l’actriu reconeix estar immersa en una lluita de la que espera sortir victoriosa. Els seus companys de professió han omplert el seu perfil d’Instagram de missatges d’ànims i bons desitjos, tot mostrant-se optimistes de cara a una quimioteràpia que esperen que funcioni i que no li prengui el bon humor que sempre l’ha caracteritzat. Ella, per la seva banda, assegura que seguirà lluitant i que aprofitarà haver de viure aquesta situació per fer l’impossible per ajudar altres dones en la mateixa situació. Considera injust que hagis de veure’t així i, a més a més, patir perquè la medicació i tots els derivats costen moltíssims diners. Una situació que espera poder arreglar d’alguna manera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa