Cristina Cifuentes accepta l’oferta de Telecinco

Telecinco ha temptat molt a Cristina Cifuentes. L’expresidenta de la comunitat de Madrid va estar mesos en silenci després de la seva mediàtica dimissió, el que va trencar durant una entrevista a ‘El Programa de Ana Rosa’ molt comentada. D’aquí va passar a concedir una entrevista a ‘Ya es mediodía’, un altre programa de la cadena. I només fa un parell de setmanes, va deixar convèncer per parlar sobre la seva nova vida a ‘Sálvame’. Però és que la setmana passada també la vam veure a ‘Todo es mentira’, de Cuatro, el programa de Risto en el qual ha començat a col·laborar puntualment.

Quatre intervencions de quatre, a Mediaset. Paolo Vasile la té completament captivada, pel que es veu. I és que si en un primer moment es podia pensar que només serien unes col·laboracions puntuals, ara ‘YoTele‘ assegura en exclusiva que la política ha fitxat per ‘Ya es mediodía’, el magazín presentat per Sonsoles Ónega.

Cristina Cifuentes a 'Todo es mentira'   Cuatro 2

Cristina Cifuentes a ‘Todo es mentira’ / Cuatro 

Cifuentes s’incorporarà a la taula de debat dos dies al mes, però en cas que funcioni està previst que augmentin les seves col·laboracions. D’aquesta manera, torna a fer-se un lloc a televisió. Ara bé, en un programa molt diferent de ‘Supervivientes’, el reality amb el qual van voler convèncer-la en un principi. 

Una informació que es revela només unes hores després de la publicació d’unes fotos de Vasile, el màxim dirigent de Telecinco, amb Albert Rivera durant una reunió. Haurà aconseguit que ell també accepti una oferta?

Nou comentari