El Món
Entrevista bomba de Corinna: tota la veritat sobre l’aventura amb Joan Carles

Corinna ha agafat embranzida i ara no hi ha qui l’aturi. L’amiga íntima més famosa del rei Joan Carles està disposada a explicar-ho absolutament tot sobre els negocis que mantenien, la informació que té sobre la corrupció de l’emèrit i ara, per fi, sobre la seva relació amorosa. Per primer cop parla obertament de com va forjar-se una història d’amor que ha tingut conseqüències desastroses. Ho ha fet en una entrevista a la ‘BBC‘ que no té pèrdua. Mai no l’havíem vist reconèixer d’una manera similar que estaven enamorats i que Joan Carles va arribar a demanar-li matrimoni. Afirma que van mantenir una relació romàntica entre el 2004 i el 2009, però que després van continuar sent amics -malgrat els intents desesperats de Joan Carles per tornar amb ella-. 

Explica que es van conèixer en una festa de tir el febrer del 2004: “Ell tenia problemes amb l’arma i el va sorprendre que jo el pogués ajudar. A partir d’allà vam començar a parlar per telèfon durant mesos i la primera cita va arribar a principis d’estiu. Vam connectar de seguida en moltes coses, ja que teníem molts interessos en comú: la política, la història, el bon menjar, els vins… Jo vivia a Londres, acabava d’emprendre el meu propi negoci de consultoria i era mare soltera de dos nens. Així que ens trobàvem a Madrid en una caseta de camp i viatjàvem junts. Va ser una relació molt forta, profunda i significativa. Joan Carles em trucava deu vegades al dia”.

Corinna era plenament conscient que el rei Joan Carles seguia casat amb la reina Sofia, per la qual cosa li hauria preguntat què opinava sobre aquesta infidelitat: “Em va comentar que tenien un acord per representar la corona, però que feien vides totalment diferents i independents. El rei acabava de sortir d’una relació de gairebé 20 anys amb una altra dona que també va ocupar un lloc molt important en el seu cor”.

Corinna, en un photocall   Europa Press

Corinna, en un photocall / Europa Press

La seva relació era cada cop més intensa, fins al punt que Joan Carles va decidir demanar-li matrimoni: “Joan Carles va anar a veure el meu pare. Li va dir que estava molt enamorat de mi i que volia demanar-me matrimoni. Li va dir que no ho podria fer de seguida, que seria complicat, però que volia deixar clar que volia estar amb mi. Per mi va ser molt emotiu perquè estava molt enamorada. Ara bé, sabia que seria molt difícil perquè el divorci amb Sofia podria desestabilitzar la monarquia. Per això mai no vaig perseguir aquesta idea de la boda, només m’ho vaig prendre com a prova de la serietat de la relació. Ara bé, a finals d’aquell any vam acabar tallant”.

Per què? Què va passar? El detonant hauria estat una confessió de l’emèrit: “Va morir el meu pare d’un càncer de pàncrees i Joan Carles va venir a la cerimònia. El problema és que em va dir llavors que feia tres anys que estava mantenint una relació simultània amb una altra dona. Literalment em va deixar devastada. Allò era l’últim que m’esperava. Necessitava suport emocional per la mort del meu pare i aquella notícia va ser un xoc monumental. Vaig estar malament durant molts mesos perquè estava convençuda que jo era la seva única amant”. 

Després d’allò van tallar la relació, però continuaven parlant perquè Joan Carles estava molt unit als fills de Corinna. Anys després, els metges van trobar al monarca un tumor al pulmó, una mala notícia que el va fer trucar-la i demanar-li que estigués al seu costat: “Estava molt espantat i em va demanar que estigués amb ell a l’hospital. Vaig dormir al sofà de l’habitació perquè estava molt nerviós, però finalment van veure que era un tumor benigne. Un membre del personal de la Casa Reial em va fer fora de manera poc cerimoniosa, la veritat”.

Joan Carles I

Europa Press

El 2012 Joan Carles va trucar-la per convidar-la al mític safari a Botswana, ja que volia que fos el regal per al seu fill. Ella no volia fer-ho, però va acabar acceptant: “Jo no tenia ganes d’anar a aquell viatge. Sentia que Joan Carles intentava que tornés amb ell i jo no volia donar-li una impressió errònia. Crec que vaig tenir una premonició sobre aquell viatge”. Amb la caça de l’elefant i la lesió del monarca va sortir tot a la llum, el que suposaria el principi del final de la seva bona relació. El 2014, segons Corinna, va ser quan tot es va acabar de tòrcer: “Ell va fer intents desesperats per tornar a estar junts. Però va adonar-se que jo no tornaria i va posar-se completament furiós. Em va demanar que li tornés tots els diners que m’havia donat, però crec que només va ser una enrabiada. Jo tinc sentiments molt sincers amb ell i m’entristeix extremadament el rumb que han agafat les coses”. 

Una entrevista amb la qual treu a la llum, per fi, tota la veritat sobre la seva relació amb el rei Joan Carles. 

Nou comentari

Comparteix