El Món
Corinna dinamita la imatge de Sofia: “Volia castrar i fer fora Joan Carles”

Corinna ha obert la capsa de Pandora i ha tret el fre de mà. Després de molts anys de silenci, s’ha decidit a treure a la llum absolutament tots els secrets de la seva aventura amb Joan Carles Borbó. De fet, així ho demostren les últimes entrevistes que ha coincidit, que són cada vegada més freqüents i punyents. L’última ha estat al ‘Paris Match‘, en la qual fa una passa més i se centra en dinamitar la imatge d’angelet que sempre ha acompanyat Sofia de Grècia. Per què? En acusar-la directament d’orquestrar un “cop d’Estat intern” contra el seu marit per fer-lo abdicar. Anem a pams.

Segons l’antiga amant de Joan Carles, Sofia s’hauria aliat amb Mariano Rajoy per obligar el monarca a fer una passa enrere. Haurien fet servir d’excuses els seus problemes de salut i l’escàndol que va generar la fotografia amb l’elefant de Botswana -que també va revelar la seva aventura amorosa amb Corinna-. Joan Carles n’era conscient, d’aquesta trama contra ell, i així li hauria confessat a ella: “Tinc dos fronts contra mi. El primer està format per la meva dona i els seus lloctinents. Ella té pressa per posar el fill al tron perquè té molta més influència sobre ell que sobre mi. I el segon front té al capdavant Mariano Rajoy, que té com a objectiu castrar-me i debilitar la monarquia“. Afirma, a més a més, que van fer-la servir a ella, una estrangera, com a boc expiatori. 

La revista dedica vuit pàgines a unes declaracions de Corinna molt explosives. Corinna zu Sayn-Wittgenstein aprofita per marcar paquet i els ha cedit, a més a més, una fotografia d’una jornada secreta amb Joan Carles en la qual haurien gaudit d’una barbacoa amb el fill d’ella. A la esparpèntica imatge apareix el rei en camisa de màniga curta, gorra i pantaló curt d’estil banyador. Més informal que mai, encarregant-se’n ell mateix de fer la carn a la brasa. Com és lògic, Twitter s’ha omplert de mofes en veure’l d’aquesta manera.

 

Amb això Corinna torna a demostrar que feien vida com una parella normal, el que Joan Carles justificava amb els problemes que existien a la relació amb Sofia: “Deia que la boda amb ella va ser arreglada per Franco perquè creia que la seva xicota d’abans era massa liberal. Però que la relació amb Sofia va espatllar-se pocs anys després. De fet, em va dir que feien vides separades des de feia 30 anys i que mai no compartien dormitori”. 

Corinna està molt indignada per la campanya de desprestigi que han fet contra ella, després de denunciar haver estat assetjada i haver rebut amenaces del CNI quan va tallar amb Joan Carles: “Aquestes coses només passen en els règims totalitaris, però no en una democràcia europea moderna”. Tenien por a què parlés… i vaja si ho ha fet.

Princesa Corinna i Joan Carles  Europa Press

Princesa Corinna i Joan Carles / Europa Press

Finalment ha volgut deixar clar que considera que la Casa Reial s’ha equivocat en fer fora Joan Carles d’aquesta manera: “Durant una crisi d’aquesta envergadura, la família reial hauria d’haver-se mantingut unida. Enviar un antic rei, de salut fràgil, a l’exili… I això en plena pandèmia! És irresponsable. Tota la família reial s’ha beneficiat del tren de vida que ha assegurat Joan Carles. I repudiar-lo així és una mica deslleial i em sembla una falta de dignitat. El que hauríem de fer és reformar les institucions i fer-les més transparents”. I és que està convençuda que totes les informacions que estan sortint sobre els seus negocis corruptes estan “manipulades i utilitzades de manera sensacionalista” per crear una gran polèmica. L’objectiu final de tot això, segons ella, està motivat per una agenda política. 

Corinna torna a atacar i ho fa amb ganes de fer mal. 

 

Nou comentari

Comparteix