El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Corinna: “M’han culpat de la caiguda d’un home, l’hostilitat sempre cap a la dona”
  • CA

Nova entrevista de Corinna. L’examant de Joan Carles ha pres embranzida i s’ha decidit a escampar els secrets més foscos del Borbó. En aquesta ocasió ha estat una conversa a The Telegraph anglès, en la qual ha fet una comparació ben curiosa: “M’han culpat de la caiguda d’un home, com van fer amb Wallis Simpson i Meghan Markle. L’hostilitat sempre es canalitza cap a la dona. Existeix una tendència que quan les persones no poden controlar un home poderós, destrueixen el seu objecte d’afecte. Aquesta narrativa encara sobreviu, pots veure-ho en Harry i Meghan. L’hostilitat sempre és cap a la dona i el pobre és aquesta criatura indefensa que ha estat horriblement manipulada i és la dona la que ha sumit el país en una crisi enorme”.  

“Sempre m’han pres per un ostatge d’almenys dos homes extremadament poderosos, l’exrei d’Espanya i el general Sanz Roldán. Encara avui segueixo vigilada, amb l’ordinador i el telèfon hackejats. Sento tanta pressió… L’assetjament no sempre és sexual, pot prendre moltes formes i en el meu cas és un tipus d’assetjament psicològic. Estic vigilada per tot arreu, volen que em senti sola i això és una pressió per la qual molta gent se suïcidaria. Ha estat una campanya brutal, amb precisió militar”, arriba a assegurar. 

Princesa Corinna i Joan Carles Europa Press

 Europa Press

Durant l’entrevista, Corinna es mostra molt decebuda amb el canvi d’actitud que va adoptar Joan Carles quan ella el va deixar. L’emèrit va començar a odiar-la, el que diu que ha deixat clar als seus amics més propers des de llavors. De fet, assegura que té proves d’un missatge en un grup de WhatsApp de Joan Carles en el qual van anomenar-la “lladre i bruixa boja inestable“. 

 

La cambra dels bitllets de La Zarzuela

Corinna recorda, per una altra banda, una conversa amb Felip i Letícia el 2019 en la qual els va demanar que aturessin la campanya contra ella: “Si Felip no pot controlar la seva pròpia família, com pot lidera una nació?”. Sobre els Borbons revela que tots es beneficiaven dels negocis tèrbols de l’emèrit: “A La Zarzuela hi havia la cambra dels diners. Els diners en efectiu no es poden rastrejar, així que n’hi havia un munt al palau. Pel que em va dir ell, qualsevol membre de la família que necessitava diners, els agafava“. Unes declaracions que coincideixen amb la informació que va afegir en una entrevista anterior, quan assegurava que Joan Carles li va ensenyar una màquina que tenien per comptar els bitllets: “Em vaig quedar amb la boca oberta. Ell movia molts diners en efectiu… Es van transferir sumes molt importants de diners entre Suïssa i Madrid”. Una imatge molt potent que insisteix en els negocis sospitosos de Joan Carles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa