El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Sobera pateix un atac de pànic en directe
  • CA

Carlos Sobera ha estat el protagonista de l’últim Los miedos de… a Cuatro, un programa nou que convida personatges coneguts i els ajuda a enfrontar-se a algunes de les seves pors més profundes. La gran majoria de vegades estan causades per algun trauma del passat, el que acaben explicant després de tenir-los ocults fins ara. El presentador de Telecinco, més conegut des que comencés a presentar First Dates i Supervivientes, ha tret a la llum que li fan pànic les turbulències dels avions: “El meu cos sempre reacciona de la mateixa manera, a més a més. M’encongeixo, m’entren suors fredes, m’agafo amb molta força als avantbraços dels seients i li agafo la mà a la meva dona si està al meu costat. És una sensació horrorosa“.

En aquesta intervenció televisiva, Carlos Sobera ha sorprès en aparèixer acompanyat de la seva dona. Patricia ha estat al seu costat durant molts anys, una dona a qui considera la seva principal aliada: “No hi ha ningú com ella per calmar-me i cuidar-me quan pateixo aquests atacs de pànic. L’únic que espero és que en aquesta prova ella també estigui amb mi i no contra mi, perquè hi ha vegades que és una mica insolidària i es riu dels meus atacs de pànic“.

Carlos Sobera, molt espantat en una escena molt curiosa

El programa volia ajudar-lo a deixar enrere aquesta sensació de por extrema, per la qual cosa l’han pujat a una caiguda lliure infantil perquè experimentés la sensació de caure al buit i veiés que no passa res. Quin ha estat el problema? Que Carlos Sobera ho ha acabat passant tan malament que no ha pogut evitar patir un atac de pànic. La presentadora del programa de Cuatro creia que estava exagerant fins que, ha arribat un punt, en què ha vist que realment el basc ho estava patint moltíssim: “La mare que em va parir. Si us plau, baixeu-me. Us ho demano per Déu! M’estic marejant molt. Em fa pànic aquesta atracció”, deia visiblement alterat abans de deixar anar un parell d’insults.

Carlos Sobera pateix un atac de pànic en directe - Cuatro
Fes clic a la imatge per veure l’atac de pànic de Carlos Sobera | Cuatro

Mai no havíem vist la seva cara més maleducada, per la que després ha demanat perdó: “Sé que he deixat anar un parell d’insults, em sap greu. Només us demano que no s’apropi ningú a mi. No m’ha fet por l’altura, sinó el moviment frenètic que fa perquè et crea la mateixa inseguretat que si et pugessis a la caiguda lliure dels adults. No tornaré a un parc d’atraccions mai més en la meva vida”. Era d’esperar que no fos tan fàcil superar la por a les altures, el que reconeix que li ha fet passar moments molt durs: “Recordo un vol en direcció a Sevilla en el que vam passar per una zona de turbulències quan sobrevolàvem Guadalajara. Ho vaig passar fatal. De fet, va estar a punt de donar-me un infart“.

Carlos Sobera sorprèn amb la seva faceta més poruga

Els teleespectadors es quedaven amb la boca oberta en veure aquesta versió tan fràgil i poruga del presentador, que sempre es mostra molt segur de si mateix. En aquesta ocasió, no ha servit de res comptar amb l’ajuda i el suport de l’altra presentadora, una companya de professió que no ha aconseguit que Carlos Sobera superés la seva por però que sí li ha extret la promesa que continuarà treballant per deixar-la enrere. Sembla que el programa de Cuatro no està fent tan bona audiència com pretenien, ja que creien que era una bona idea treure a la llum els traumes d’alguns famosos perquè això generaria molta curiositat entre els teleespectadors més tafaners. Hauran de continuar buscant nous personatges que cridin més l’atenció, per això, o optar per un canvi de franja televisiva per intentar captar més audiència.

Més notícies
Rocío Flores diu què està estudiant - Europa Press
Rocío Flores treu a la llum què estudia després de molt secretisme
Notícia: Rocío Flores treu a la llum què estudia després de molt secretisme
Comparteix
La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco revela què fa quan no treballa a Telecinco
Letícia elimina el sucre de la dieta - Europa Press
Letícia imposa una nova prohibició culinària a La Zarzuela
Notícia: Letícia imposa una nova prohibició culinària a La Zarzuela
Comparteix
La dona de Felip VI segueix una dieta estricta, el que vol que incorpori tota la família
Juan Urdangarin marxa de voluntari a l'estranger - Europa Press
Treuen a la llum a què es dedica el fill gran de Cristina i Iñaki Urdangarin
Notícia: Treuen a la llum a què es dedica el fill gran de Cristina i Iñaki Urdangarin
Comparteix
Juan es troba a l'Índia, on fa de voluntari d'una ONG perquè és un noi "profundament religiós"
El Gran Wyoming explica per què no ha anat a la feina - La Sexta
El Gran Wyoming torna després de la baixa i explica què li ha passat
Notícia: El Gran Wyoming torna després de la baixa i explica què li ha passat
Comparteix
El presentador ha estat una setmana malalt i ha resolt els dubtes sobre el seu estat

Comparteix

Icona de pantalla completa