El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Clara Lago dedica un homenatge molt tendre a Dani Rovira
  • CA

Dani Rovira ha anunciat que ha superat el càncer, una boníssima notícia que ha alleugerit molt els seus seguidors. Estaven realment preocupats des que va explicar que estava malalt, encara que des del principi ha mantingut una actitud envejable. Positiu, fent broma i mantenint-los informats de les novetats. No ha amagat que ha estat un camí dur, però. Un dels seus principals suports durant aquesta lluita? Clara Lago, a qui agraïa tot el suport en un missatge molt tendre: “Gràcies, companya, per compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per aquestes irrepetibles vistes. Gràcies per ser la llum a la nit i la cadira en el camí. I per no deixar-me anar…”.

Ara ha estat l’actriu qui ha volgut dedicar-li un post a Instagram: “Company, no m’hi cap al pit la felicitat de veure’t arribar a aquesta línia de meta. Sempre et van agradar els reptes (jo t’he vist superar molts d’ells), però aquest era, sense cap mena de dubte, dels més difícils”.

 

 

“Mai no vaig dubtar que ho aconseguiries i que, a més a més, sabries veure un bon aprenentatge pel camí. Gràcies per deixar-me acompanyar-te, des de la proximitat i la distància. Ha estat un regal i un gran aprenentatge per a mi també. La incondicionalitat té forma de vuit estirat”, reflexiona en un missatge que en pocs minuts ha rebut moltes reaccions.  

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa