El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chiara Ferragni anuncia segon embaràs amb la foto més tendra del seu fill
  • CA

Chiara Ferragni i Fedez estan d’enhorabona. El matrimoni més mediàtic d’Itàlia acaba d’anunciar que estan esperant el seu segon fill. En pocs mesos ampliaran la família, el que convertirà el petit Leone en el germà gran. La influencer reina del nostre país veí ha publicat una fotografia molt tendra del seu fill, de dos anys i mig, en la qual se’l veu agafant l’ecografia que confirma els rumors: “La nostra família està creixent”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our family is getting bigger ??? Leo is going to become a big brother ?

Una publicación compartida de Chiara Ferragni ? (@chiaraferragni) el

 

Una imatge que no pot ser més maca, així com els milers de comentaris que han omplert la publicació pocs minuts després de fer-ho oficial. El seu marit, el cantant Fedez, també ha volgut compartir la bona notícia amb una foto similar del petit de la casa. Poc després, gravava un parell de vídeos per donar les gràcies a tots els seguidors: “M’heu emocionat”.

 

 

La dissenyadora i influencer té 22 milions de seguidors a Instagram, una autèntica legió de fans que ha aplaudit a l’uníson aquesta bona notícia. Aquest últim mes alguns d’ells havien començat a sospitar amb un possible embaràs de Chiara, el que finalment s’ha confirmat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best thing of my life: my family ?? Pics by @giampaolosgura #TheFerragnez

Una publicación compartida de Chiara Ferragni ? (@chiaraferragni) el

 

De moment no han donat més detalls, ni del temps de gestació ni si saben ja el sexe del bebè. El matrimoni és completament transparent a la xarxa, per la qual cosa és molt probable que comparteixin més informació al respecte en les pròximes hores. Una família molt estimada que creix i fa les delícies dels seus seguidors arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa