El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió molt dura del pare de Chenoa: “Visc amb 100 dòlars al mes i només puc menjar si venc mascaretes pel carrer”
  • CA

La relació de Chenoa i el seu pare no és la més idíl·lica, precisament. José Carlos Corradini ha reaparegut en els mitjans de comunicació per denunciar que viu en una situació dramàtica i que a la seva filla li és igual, unes declaracions molt controvertides que publica la revista Semana.

L’home considera que Chenoa viu “a dins d’una bombolla”, el que sap malgrat no tenir relació amb ella des que es divorciés de la mare de la cantant quan aquesta només tenia un any. Actualment viu a Buenos Aires, on li costa moltíssim arribar a final de mes: “Tinc una jubilació que no arriba als 100 dòlars, així que no puc ni pagar el lloguer. Des que ha esclatat la pandèmia que em dedico a vendre mascaretes pel carrer i amb això tinc una mica de diners per poder menjar, encara que no compro coses sanes perquè són massa cares”.

Una situació precària a la qual no veu sortida: “Vaig tenir quatre fills després de la separació, però cap d’ells em poden ajudar perquè tenen sous de 300 dòlars al meu i tenen fills. Gairebé no tenen per poder viure ells…”. José Carlos deixa clar que no creu que Chenoa mogui un dit per ajudar-lo: “No li commouran les meves paraules, la seva mare es va encarregar d’endurir el seu cor. Ella només és generosa amb la seva altra família”.

Chenoa parla del xicot i s'emociona / Canal Sur
Chenoa s’emociona en directe / Canal Sur

“A mi no m’importaria seure amb ella i que em digués tot el que considerés. El meu únic pecat, però, va ser facilitar que la seva mare pogués marxar d’aquí quan ens vam divorciar”, reflexiona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa