El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chenoa es casa: així és el metge amb qui s’ha promès
  • CA

Chenoa ha confirmat la millor de les notícies, s’ha compromès amb l’uròleg Miguel Sánchez Encinas. La parella ha aparegut en una festa solidària, moment que han aprofitat per ensenyar l’anell de compromís i anunciar boda.

La revista ‘¡Hola!‘ aconsegueix una exclusiva amb la qual feia dies que s’especulava. I és que en una fotografia que va publicar la cantant a Instagram se la veia amb un misteriós diamant al dit. Li havia demanat matrimoni? Ara es confirma que sí. Porten pocs mesos de relació, però sembla que estan segurs de donar aquest pas tan important. Avui és l’aniversari de Chenoa, per la qual cosa ha publicat un vídeo donant les gràcies als seguidors pels missatges de felicitació en el qual no ha pogut evitar que destaqui l’anell.

Chenoa agraeix els missatges de felicitació Instagram

Chenoa agraeix els missatges de felicitació /  Instagram

El prestigiós metge és cap del servei d’urologia de l’hospital universitari Rei Joan Carles, qui li hauria comprat un diamant de Tiffany’s que ella ha lluït més que encantada. Li hauria donat, segons la revista, el dia d’abans del seu aniversari, el que faria encara més especial la data. Només fa tres mesos que els veiem junts públicament, unes primeres fotos que han estat de les úniques, ja que s’han mostrat molt discrets. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esto es todo amigos!! @zapeando  Pelu @_oscarlozano Maquillaje @carolinagm61 Estilismo @veronicamiyun Vestido @mailacollection Zapatos @azareyshoes

Una publicación compartida de Chenoa (@chenoa) el

Chenoa passarà per l’altar, en un dels seus millors moments personals i professionals: ja que també està promocionant el seu últim single en diversos concerts arreu d’Espanya. La xara s’ha omplert de missatges de felicitació i comentaris que evidencien que hi ha moltes ganes que arribi el moment. Com serà el seu vestit de núvia? On tindrà lloc l’enllaç? Hi convidarà David Bisbal? Moltes preguntes que segurament tindran resposta l’any vinent. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa