El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chelo García Cortés, en una situació financera molt dolenta: “He hagut de demanar diners”
  • CA

Chelo García Cortés ha viscut una tarda molt complicada a Sálvame. La periodista s’enfrontava en directe a Antonio Vega, un amic íntim de José Antonio Avilés que acudia a plató per revelar totes les informcions compromeses dels companys que li havia explicat. Entre elles destacava una que afectava Chelo directament: “Avilés em va dir que li vas demanar 2.500 €”. Ella, completament enfurismada, negava la informació i es posava a plorar sense consol: “Estic fins als nassos. Almenys, sempre que he demanat diners, els he tornat. Ja n’hi ha prou! S’ha de tenir dignitat per demanar diners i tornar-los, però ja n’hi ha prou. Visc la meva vida com puc i no aniré de vacances perquè no m’ho puc permetre”.

Pocs minuts després, més tranquil·la, se sincerava: “M’he trencat perquè estic travessant una època complicada i no ho estic passant bé. Estic intentant solucionar-ho a poc a poc, lluitant amb la meva feina i pagant les coses que dec a Hisenda. I no, no em penedeixo d’haver explicat que tinc problemes econòmics perquè és una cosa que ens ha passat a molts. Fa nou anys que no faig vacances i no les demano, segueixo venint a treballar cada estiu. Com que visc a Castelldefels i allà tenim platja, doncs normalment feia les vacances a l’hivern… Ara no m’ho puc permetre”.

Chelo García Cortés es posa a plorar en directe / Telecinco

Les seves companyes, emocionades pel seu testimoni, li donaven suport: “No sabíem que la teva situació econòmica era tan dolenta… Però ets una persona summament generosa, fins i tot amb persones que no coneixes”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 23, 2021 | 20:06
    M'importa una merda juliol 23, 2021 | 20:06
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si van fluixos de ventre o van restrets. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si van fluixos de ventre o van restrets aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa