El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Luis Cepeda, en el seu pitjor moment: sense rumb, criticat i dèbil
  • CA

Luis Cepeda va ser un dels concursants més estimats i exitosos d’Operación Triunfo 2017. La seva aventura amorosa amb l’Aitana el van fer protagonista de la premsa rosa en aquella època, un món del que ha fet l’impossible per allunyar-se. El cantant gallec, això sí, ha aconseguit estirar el xiclet i aprofitar-se de la fama que va atorgar-li el concurs musical de TVE. De fet, fa poques setmanes va anunciar les primeres dates de la seva nova gira per Espanya, la que el portarà a Barcelona i també a Salt. Avui no és notícia per la seva carrera, per això, sinó per un tema molt personal.

Aquests últims dies ha estat de baixa per unes angines que l’han tingut molt preocupat. La reflexió que n’ha extret després d’uns dies baix d’ànims té a veure amb uns problemes relacionats amb la salut mental. El Cepeda sempre s’ha mostrat transparent pel que fa als seus sentiments, el que en aquesta ocasió li ha donat ales per confessar que travessa un moment difícil: “Físicament estic més o menys i mentalment també. Estic aprenent que la salut mental és el més important. A vegades l’escut que portem, aquesta closca que sembla indestructible… es trenca. Fa quatre o cinc mesos que em veig esgarriat per la vida. M’estic allunyant dels meus amics, surto de festa cada cap de setmana, he estat malalt i m’he adonat que he de parar”.

“Hi ha gent que està aquí i als qui els agraeixo que ho estiguin. Hi ha gent que ja no t’escolta per culpa de l’odi que hi ha cap a tu, pels tuits virals i les coses que diuen sobre tu, per històries sense sentit a la xarxa. Jo no sóc pederasta, m’agraden les persones que tinguin 20, 30, 40 anys… He tingut parelles de la meva edat, més grans, i ara de 20. Fer viral que segueixo un patró és fer mal i hi ha gent que ha deixat d’escoltar la meva música per culpa d’això. M’ho mereixo? No ho sé… Ho he estat pensant i la closca s’ha anat a la m… Segurament acabaré anant a un psicòleg per gestionar-ho tot”, ha acabat reconeixent.

Luis Cepeda reconeix que travessa un moment molt complicat / Instagram

Un directe a Instagram davant del seu mig milió de seguidors, els qui han omplert la publicació de missatges d’ànims i consells per aixecar l’ànim. No els agrada veure el Luis Cepeda tan enfonsat i sense ganes de res, una actitud que esperen que pugui deixar enrere aviat especialment ara que s’apropen els primers concerts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa