El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cayetano Rivera carrega contra Pedro Sánchez: “Prefereix matar que morir”
  • CA

Cayetano Rivera ha esclatat a Twitter contra el govern espanyol, ja que considera que no està actuant bé en la contenció del coronavirus. El torero s’ha mostrat indignat per la manera que Pedro Sánchez està gestionant aquesta crisi: “El govern prefereix matar que morir. Ningú els anava a deixar sense la seva manifestació propagandística del 8 de març, ni tan sols el coronavirus mortal que ens amenaça. Irresponsabilitat per sobre de tot. És la trista conclusió que, per desgràcia, em queda”. 

Un atac a la gestió del govern que relaciona amb les manifestacions multitudinàries del dia de la dona, que sí que es van permetre. El torero no creu que sigui casualitat que es comencessin a prendre mesures l’endemà, el que provocat el seu rebuig.

Aquesta no ha estat l’única crítica d’aquest tipus que han rebut. De fet, la periodista del cor Isabel Rábago opina el mateix i així ho ha manifestat a Twitter: “La ideologia per sobre de la salut dels espanyols. 8M sí a una manifestació de les esquerres feministes. 9M tancament de guarderies, escoles i universitats a Madrid. Tremend és poc!”.

Dues opinions poc populars que els col·loquen en el centre de la diana mediàtica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa