El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Lomana insulta el seu germà, que entra com a diputat per VOX
  • CA

Rafael Lomana està d’enhorabona, ja que ha aconseguit convertir-se en diputat de la mà de VOX. El germà de la televisiva Carmen Lomana s’ha fet amb un lloc per Albacete després de sumar més de 44.000 vots. A ell el coneixem, a més a més, per haver participat en ‘Supervivientes 2014’, el que li va obrir les portes als platós dels programes del cor.

Des que es va filtrar que forma part de les files del partit d’extrema dreta que la seva germana s’ha distanciat d’ell. Una mala relació que torna a evidenciar-se durant les primeres declaracions de la socialité després del triomf de Rafael: “D’aquest personatge ni em parlis. Oblida que és el meu germà. Fa onze anys que no em parlo amb ell. Prou tenen els d’Albacete…”, ha dit a ‘El Español‘.

Carmen Lomana Europa Press 2

Carmen Lomana /  Europa Press 

Afirma que cap membre de la família es parla amb ell: “Estem així tota la família. És molt desagradable, li explotarà tot a la cara. No és perquè sigui de VOX, el problema del partit és que no tenen gent. A Madrid sí, però a la resta del país van posant gent ximple, ganduls…”.

Rafa Lomana a 'Supervivientes' Telecinco

Rafa Lomana a ‘Supervivientes’ / Telecinco

La seva mala relació ha arribat a un punt que fa la situació pràcticament insostenible, el que es va demostrar quan Rafael va denunciar Carmen per un delicte de l’honor després d’unes declaracions a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa