El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un presumpte assessor de Griso estafa 14.000 € a Carmen Lomana
  • CA

Susanna Griso s’ha vist esquitxada per una trama creada per un estafador, que presumptament feia veure que era el seu assessor per treure diners a altres famosos. Van aconseguir entrevistar-lo a ‘Espejo Público’, una conversa que l’home va aprofitar per negar-ho tot. 

Susanna Griso amb l'estafador de famosos Antena 3

Susanna Griso, amb el presumpte estafador de famosos /  Antena 3

Una de les afectades hauria estat Carmen Lomana, que ha explicat a ‘Buenos días Madrid’ quin va ser el modus operandi que va fer servir el delinqüent. El primer que ha volgut destacar és la quantitat que li va ‘robar’: ni més ni menys que 14.000 €. Félix Ramos s’hauria fet passar, efectivament, per l’assessor personal de Susanna Griso. Li hauria assegurat a la socialité que, a més a més, era propietari d’una productora i representant d’una coneguda emissora de ràdio. D’aquesta manera va guanyar-se la confiança de Lomana, el que li va permetre estafar-la posteriorment.

Com ho va fer? Primer de tot, va oferir-li comprar-li un bitllet d’avió fins a Malta. Allà, va prometre-li que rebria un sucós premi, el que va acabar de convèncer-la. Li va demanar el número de targeta per fer els tràmits i així va aconseguir l’accés. Va fer el viatge a Malta, sí, però en tornar a Espanya va rebre una trucada del banc: “Em van dir que tenia un descobert perquè m’havia arribat la VISA amb una gran quantitat de despeses”.

Carmen Lomana colla daurat Europa Press

 Europa Press

Una quantitat d’operacions que arribaria fins als 14.000 €: “Em vaig assabentar que fins i tot feia la compra al Mercadona amb la meva targeta“. Tot seguit va denunciar-lo, però finalment va retirar-la. Per què? Arran d’una trucada de telèfon amb ell: “Em va trucar amb molta pena. Vaig retirar la denúncia per no arribar a la vista. No volia que anés a presó, li anaven a demanar tres anys… Em feia pena i vaig pensar que tot això li serviria d’escarment”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa