El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Lomana, maleducada amb Fernando Simón: “Antihigiènic, quin fàstic”
  • CA

Carmen Lomana ha decidit treure profit del seu confinament. La socialité publica cada dia un vídeo en el qual ensenya als seus seguidors part de la seva col·lecció de bosses de marca, de maquillatge exclusiu o de sabates de disseny. Ella es queda a casa, però segueix apareixent perfectament vestida  i pentinada. 

Va tancar-se a casa fa tretze dies, abans que el govern decretés l’estat d’alarma. És per això que ha tret pit al respecte en una entrevista a ‘El Mundo‘: “Sóc com Nostradamus, vaig endevinar que això passaria. Ho tenia claríssim en veure el que estava passant a la Xina i a Itàlia. Abans vaig deixar de fer petons i donar la mà, encara que a molta gent li semblava que era una antipàtica. Vaig fer la guerra pel meu compte i no em vaig equivocar”. 

Aquests dies ha estat notícia perquè va criticar públicament Fernando Simón, el director del centre de coordinació d’alertes i emergències sanitàries que està fent de portaveu a les rodes de premsa explicatives de cada dia. Lluny d’estar penedida de les seves cruels paraules cap a ell, encara les empitjora: “Em sembla el noi més antihigiènic del món. El primer que hauria de fer és pentinar-se, retallar-se les celles i tenir més pinta de net. L’altre dia vaig veure els responsables de sanitat de França amb vestit, repentinats… Feia goig veure’ls. Aquest sembla que vagi a contagiar-te polls”. Unes polèmiques declaracions que evidencien que no té por a dir el que pensa, encara que sigui políticament incorrecte.

Assegura estar contenta perquè ha convençut la noia que neteja la casa i es quedarà confinada amb ella: “Tinc una treballadora que venia cada dia en cotxe, però ara es quedarà i estic encantada perquè estava a la soledat més absoluta. La meva rutina aquests dies? Em llevo a les 08:30 h com sempre, esmorzo al llit mentre llegeixo la premsa i escoltant la ràdio, em dutxo, perfumo i maquillo. Llegeixo, escolto música, faig bicicleta, gravo vídeos o em truquen per fer entrevistes”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.soy como un 100 pies! ??? #YoMeQuedoEnCasa

Una publicación compartida de carmen_lomana (@carmen_lomana) el

Assegura estar preocupada pel medi ambient: “Estem matant la Terra amb tant vaixell, avió, tanta gent movent-se pel món, tanta brossa i indústria. No pot ser. T’adones que en un moment pot desaparèixer tot. Tot això ens farà adonar-nos que hem de parar, que és necessari. Resulta que ha baixat la contaminació, la temperatura del globus, hi ha dofins a Venècia… Era tan fàcil com parar”. 

Sense vergonya a dir què pensa, Carmen Lomana en estat pur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa