El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Lomana, contra Rocío Carrasco: “És un negoci, després fregaran el terra amb ella”
  • CA

Carmen Lomana ha estat molt contundent i ha carregat durament contra Rocío Carrasco. Segons publica ‘Semana’, Lomana assegura que ha estat incapaç de veure al complet el documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i que ràpidament es va cansar d’escoltar els capítols més durs de la seva vida narrats en primera persona. Per a Lomana, tot respon a “un negoci” i considera que el futur de la filla de Rocío Jurado a televisió té els dies comptats.

En aquesta línia, Lomana considera que Rocío Carrasco es convertirà en breus en una joguina trencada a mans de Mediaset. “És que no l’he vist, quan sortia canviava de canal. Ja no puc suportar-la ni un minut més, no l’he vist. Això és un negoci, ja tornarà quan els interessi, després fregaran el terra amb ella, pujaran a l’altra als altars, hi ha cadenes en les quals la felicitat no existeix”, manté Carmen Lomana amb duresa no només contra Rocío Carrasco, sinó també contra Telecinco.

En canvi, Lomana relaxa el seu discurs a l’hora de valorar la presència d’Olga Moreno en els mateixos platós. Així ho fa en descriure com va veure a l’actual dona d’Antonio David Flores en l’entrevista que va oferir després de la sortida de ‘Supervivientes’ i després de veure alguns dels episodis de la docusèrie de Rocío Carrasco. Per a ella, l’entrevista que se li va realitzar a Olga va ser “cruel” i no entén molts dels punts sobre la qual es van basar les preguntes que se li van fer en una nit en la qual la va veure “trista i cansada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa