El Món
Carmen Lomana es trenca en parlar dels dos avortaments que ha patit

Carmen Lomana ha aconseguit fer-se un lloc en les revistes del cor en els darrers anys, especialment gràcies a la seva manera de parlar i expressar-se. Elegant i amb molt de gust per la moda, la socialité ha presentat les noves cremes d’una prestigiosa marca de cosmètica. Tenint en compte aquest context, era pràcticament inevitable que ‘Europa Press‘ li preguntés sobre la seva rutina de bellesa. Ha reconegut que té la pell madura i que se l’ha de cuidar moltíssim, al que l’ajuda anar passant de tant en tant per quiròfan. Botox, injeccions i tensors: uns trucs darrere de la seva pell aparentment perfecta.

Ara bé, la part de l’entrevista que més ha cridat l’atenció no té res a veure amb la seva pell. Afirma que el temps i la genètica han estat generosos amb ella, però que no ho ha tingut fàcil perquè ha viscut moments molt complicats: “El temps ha estat fins ara prou generós amb mi però també he patit moltíssim. He tingut una vida bona, però amb molt de patiment. Sempre he trobat un moment per cuidar-me i estimar-me”. 

La mort del seu marit va afectar-la moltíssim, però ara ha volgut parlar una mica sobre el malson que va viure amb els dos avortaments que va patir: “Vaig passar un dol en el qual semblava la vídua de García Lorca. Quan vaig perdre un fill i em van dir que no podria tenir-ne més va ser el dol més espantós, sí, però em va costar molt més recuperar-me a ser vídua que a la pèrdua dels fills“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de carmen_lomana (@carmen_lomana) el

En el primer avortament, el fill va arribar a néixer, però amb una lesió al cor: “Vaig tenir un problema de Rh, que abans no es controlava, i el nen va néixer amb una lesió al cor en mort sobtada. Però no vull parlar gaire d’això perquè em posa molt trista…”. Va tornar a quedar-se embarassada, però en aquest cas va patir un embaràs extrauterí que la va fer emmalaltir molt: “Em van haver d’operar d’urgència perquè no sabien què era i el bèstia del metge em va tallar les dues trompes de Fal·lopi en comptes de la dolenta en la qual tenia l’extrauterí”.

“He passat per molt, però el pitjor ha estat la pèrdua de Guillermo. Amb els avortaments pensava que d’acord, que no tindria més fills. Però que hauria estat pitjor quedar-me cega o haver perdut una cama. Sempre pensava que hi hauria alguna cosa molt pitjor que allò perquè tenia una persona al meu costat que m’estimava”, confessa visiblement emocionada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de carmen_lomana (@carmen_lomana) el

Unes confessions molt dures que mostren una cara desconeguda de Carmen Lomana. 

Nou comentari

Comparteix