El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Critiquen Carmen Lomana per treure pit d’ecologista amb un abric de pell posat

Carmen Lomana torna a estar envoltada de polèmica. La socialité ha rebut tants comentaris que s’ha acabat convertint en tendència a Twitter. Per què? Per culpa de l’al·legat que acaba de fer a favor dels abrics de pell.

Ha publicat una fotografia seva en la qual se la veu enfundada en un abric de pell de guineu, la que ha acompanyat d’un missatge controvertit: “S’ha de començar l’any sense perdre els bons costums. Avui toca la típica foto d’escala que us agrada. Avui fa fred i estreno un abric preciós que m’ha enviat Nomadideluxe. Pell natural perquè sóc ecològica. No hem de posar-nos sintètics perquè contaminen moltíssim i no són biodegradables”.

Aquestes paraules han provocat una autèntica allau de crítiques, ja que li han dit absolutament de tot per compartir aquesta reflexió: “T’estàs vestint amb la pell d’un cadàver d’ànima i a sobre et fas l’ecològica”, li han recriminat. 

Molts no entenen que tregui pit d’ecologista mentre es vesteix “amb animals morts“. Lomana de moment no ha respost, però de ben segur que li importen ben poc els comentaris negatius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa