El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego acusa Coto Matamoros d’haver-la agredit físicament
  • CA

Coto Matamoros ha rebut molt d’odi a televisió aquests últims dies. Qui fos estrella de Telecinco, ha estat assenyalat pel seu germà com una persona horrible capaç de fer mal a la seva pròpia família. Kiko Matamoros està convençut que és el germà qui està darrere dels atacs que està rebent a Instagram la seva parella, la influencer Marta López. Ella ho està passant molt malament perquè l’estan omplint a comentaris ferotges contra el seu físic i la seva manera de ser. L’estan assetjant, directament, i Kiko sap qui ha iniciat aquesta campanya d’odi contra ella: “Totes aquestes desqualificacions contra ella venen del meu germà, amb qui no tinc ni vull tenir relació des de fa anys. Ets un perdedor molt brut, un covard i una merda. Tant de bo tingui la sort algun dia de creuar-me amb tu”, ha etzibat amb contundència.

La col·laboradora de Sálvame Carmen Borrego, coneguda per ser la filla petita de María Teresa Campos, li ha donat la raó i ha compartit una anècdota amb Coto que el deixa en molt mal lloc: “La veritat és que no pot ser pitjor persona. L’última vegada que vaig treballar amb ell va ser a Antena 3 i allà vam tenir molts problemes. Jo era la directora i, un dia, ell va equivocar-se. Va venir a treballar quan no estava convocat, així que vaig sortir a dir-li que s’havia equivocat i que no podia sortir a plató perquè era el torn d’un altre tertulià. Ell, llavors, em va estavellar contra una paret“. El realitzador hauria corregut cap a ells per salvar-la, ja que Coto realment l’estava agredint físicament. Carmen Borrego no va denunciar-lo per no generar problemes a la seva mare amb la productora, però va decidir que mai més no tornaria a veure’l.

Coto Matamoros, en una de les darrers aparicions públiques | Youtube

La seva companya de programa, la periodista Gema López, tampoc no té un bon record de Coto Matamoros: “L’última vegada que el vaig veure, em vaig passar tota la nit intentant convèncer-lo de no fer una cosa que ell deia que anava a fer. Va venir a anunciar que volia desaparèixer de la vida… Quan va acabar el programa vaig anar a prendre alguna cosa amb ell i vaig estar fins a les sis del matí amb ell insistint que és important viure”. El problema? Que tot era mentida i l’única cosa que volia era cridar l’atenció. Només un parell d’hores després, ella va saber que Coto era a l’aeroport perquè tenia un vol cap a Tailàndia per anar de festa. Parlem d’un autèntic personatge controvertit que s’ha quedat sense suports a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa