El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Alcayde, acusada de ser infidel: “Vas fer un trio”
  • CA

Carmen Alcayde és l’última víctima de Sálvame. La col·laboradora, coneguda per haver presentat Aquí hay tomate, arribava a plató amb una amenaça dels seus companys: “Hem conegut un secret teu que pot fer tremolar tota la teva vida. Sabem que vas mantenir relacions íntimes amb un home i amb una dona quan ja estaves compromesa”. Una autèntica bomba que l’assenyalava com a infidel, encara que això no era el més fort. L’home amb qui hauria fet aquest trio sexual també seria famós i hauria estat la font del programa. Parlem del Dinio García, l’exactor porno que es va donar a conèixer de la mà de Marujita Díaz. Assegura que van tenir relacions quan ella tenia 27 anys: “Carmen i una amiga estaven a Marbella fent un reportatge sobre drogues en les discoteques. Em van conèixer, ens vam riure molt… Però Alcayde em va enganyar amb una càmera oculta i allò va ser molt lleig. Em va enganyar amb la seva companya i després em va fer l’amor amb la seva companya en una nit boja”.

La presentadora negava que sigui certa aquesta història i es mostrava molt enfadada en directe. “Dinio, em caus molt bé però és molt lleig el que estàs fent. Saps que no és cert i tot això no perjudicarà la relació amb el meu marit perquè sap perfectament què va passar aquella nit i no va ser una nit boja de sexe. Tinc molt mala memòria perquè era molt jove, però jo no et vaig enganyar amb cap càmera oculta. Vas ser tu qui vas explicar una cosa del teu amic. I, sobre el tema del trio… De debò que em veus a mi fent això? De debò… No tinc res a ocultar, però m’agradaria veure les presumptes proves que té el Dinio”.

Carmen Alcayde, assenyalada en directe a Sálvame / Telecinco

Llavors era Kiko Matamoros qui intervenia per assegurar que ell ha vist una de les proves: “El Dinio té una fotografia d’aquell dia en la que se’l veu a ell, a la teva amiga sense roba i a tu en calces i amb una samarreta. Només et diré que Dinio sempre parla de tu com la presentadora del pepino…”. Carmen Alcayde seguia mantenint que no és cert i amenaçava el programa de prendre mesures legals si insistien en assegurar que va ser infidel a la seva parella. De ben segur que aquesta història no acaba aquí i que el programa comença a preparar un parell de polígrafs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa