Carmen Alcayde escandalitza en revelar quant s’ha gastat en operacions

La presentadora reconeix que s'ha gastat moltíssims diners en centres de cirurgia estètica

Carmen Alcayde ha entrat a formar part de la plantilla de Sálvame. Qui fos presentadora del Tomate amb Jorge Javier Vázquez, torna al seu costat en un programa del cor. Ella és la nova, així que els companys l’han forçat a compartir alguns dels seus secrets més inconfessables. El primer que ha tret a la llum? El preu de les operacions estètiques que s’ha realitzat. La valenciana ha reconegut haver passat per quiròfan més d’una vegada, però mai no havia dit quant s’ha costat en aquests retocs estètics.

Ara ha parlat concretament de l’operació de nas, la que va haver de repetir fins a tres vegades: “Vaig confiar en el doctor que va operar Letícia Ortiz, així que era un professional excel·lent. El problema va ser el preu, ja que em vaig operar fa onze anys i ja em va costar 25.000 €“. Una xifra altíssima que ha escandalitzat a la resta de tertulians del programa, que deixaven clar que consideren que és una quantitat massa elevada per a una operació així. Normalment no acostuma a costar tant i encara menys quan, com en el seu cas, simplement es tracta d’una elevació de la punta i poca cosa més.

Carmen Alcayde se sincera sobre el preu de les seves operacions estètiques / Telecinco

Aquestes no són les úniques operacions estètiques que s’ha realitzat Carmen Alcayde, però. De fet, ha reconegut que també s’ha retocat la panxa en una abdominoplàstia que tenia l’objectiu d’extirpar l’excés de pell i greix que li havien deixat els tres embarassos i injectar aquest greix al cul. A més a més, també ha confessat haver-se posat pit. D’aquestes operacions no ha volgut dir el preu, però tenint en compte el que s’ha gastat només en el nas, queda clar que ha destinat una bona part dels seus ingressos a millorar físicament.

Nou comentari