Carmen Alcayde se sincera en el seu pitjor any: “Els meus fills han evitat que caigués en una depressió”

La presentadora travessa un moment complicat, el que li ha donat ales per sincerar-se

Carmen Alcayde ha acomiadat el 2020 des de la puerta del Sol, escollida per Telemadrid per presentar les campanades un any més. Ara bé, l’any no ha estat fàcil per a la presentadora valenciana. Els seus seguidors sempre han aplaudit l’optimisme i la simpatia de la tertuliana, que mostra un somriure a cada aparició televisiva. Això no vol dir, però, que no faci servir la xarxa per sincerar-se i deixar clar que no tot és de color de rosa.

De fet, enguany ha confessat estar passant per un moment molt complicat per culpa de la feina. Treballa a Madrid, però el seu marit i els tres nens viuen a València. La distància seria molt dura encara, el que ella mateixa reconeixia fa uns mesos.

Carmen Alcayde ha volgut felicitar el dia de Reis als seus seguidors en un post que ha aprofitat per enviar un missatge d’estima als seus fills: “Aquests són els meus autèntics Reis Mags, els que han aconseguit que aquest any horrible no ho enviés tot a fer punyetes i caigués en una depressió. Això sí que és màgia. Gràcies a les meves reines Carmen i Olivia i al meu rei Edu. Encara que caigui el món, jo sempre m’aixecaré per vosaltres, perquè visqueu com si no passés res dolent i com si fos tot igual que ahir”.

Els seus fills, un motiu de pes per continuar lluitant en un any que ha estat molt dur per a la presentadora.

Nou comentari