Al·legat de Carlota Corredera en directe: “No ens fareu callar”

Carlota Corredera ha esclatat en directe en l’últim programa de Sálvame, quan ha aturat l’emissió per enviar un missatge de suport a les companyes que reben crítiques ferotges a través de la xarxa: “Vull dir-vos, a vosaltres dues, que sou les que més assetjament rebeu, que estic en el vostre equip encara que opinem de manera diferent”, deia a María Patiño i Gema López.

Molt enfadada, denuncia que la deixin verda: “Sabem perfectament que les persones que ens assetgeu a la xarxa, especialment a nosaltres tres, el que voleu és fer-nos callar i acovardir-nos mentre escopiu porqueria. No callarem i això és perquè no ens coneixeu, a nosaltres no ens fareu callar“.

Els companys de plató han aplaudit el seu discurs, alhora que li han donat la raó: “L’obsessió, la maldat… No guanyaran cap batalla”, etzibava María Patiño. Estan fartes que els hi diguin de tot públicament, una xarxa que critica cada aspecte de la seva vida privada encara que elles siguin les més hermètiques de tota la plantilla.

Carlota Corredera defensa les companyes de Sálvame / Telecinco

Carlota Corredera acaba l’any com la presentadora que més insults ha rebut, segurament. Va agafar molta repercussió mediàtica arran del documental de Rocío Carrasco, en el que va posar-se al capdavant per donar suport al feminisme amb un discurs clar i contundent. Alguns consideren que va posicionar-se massa i que ha estat massa taxativa des de llavors, una periodista amb les idees clares que ha guanyat un bon grapat de detractors per l’actitud guerrillera que ha engegat contra el masclisme.

María Patiño i Gema López estan més acostumades a rebre comentaris negatius, tenint en compte que fa més temps que són davant les càmeres. Estan fartes que les intentin silenciar amb crítiques injustes i plenes de mala bava. El que volen deixar clar és que seguiran fent la seva feina igualment.

Comentaris

    Pere Desembre 30, 2021 | 12:01
    "No ens fareu callar", es diu. Per què no us feu revisar els textos, si no domineu l'idioma? Coi, que us hi guanyeu la vida, ja està bé de maltractar el català!

Nou comentari