Carlos Sobera fitxa la seva fillastra, que debuta a televisió en el seu programa

El presentador i la filla de la seva dona treballaran junts en la nova versió d'El precio justo

Carlos Sobera serà el presentador de la nova aposta de Telecinco, una reedició del mític concurs d’El precio justo. Una versió renovada amb la qual esperen captivar els teleespectadors més nostàlgics, els que podran conèixer la filla del presentador. Arianna Aragón, fillastra de Sobera, serà l’hostessa del programa: “Arianna tenia cinc anys quan vaig començar a sortir amb la seva mare, la meva dona. No és que sigui com la meva filla és que és la meva filla”, reconeixia.

La jove de 22 anys vol fer el salt al món de la interpretació, el que li serà més fàcil gràcies a aquesta oportunitat d’aparèixer en prime time a una cadena estrella. Carlos Sobera feia broma al respecte en la presentació del nou espai: “Estic gelós, Arianna es menja la pantalla… Algú s’adonarà que jo sóc lleig en comparació d’ella”, relaten a La Razón.

Carlos Sobera, en la imatge promocional del programa / Telecinco

La madrilenya compaginarà aquesta feina amb els seus estudis, per això. Arianna és filla, doncs, de l’advocada i productora Patricia Santamarina i el seu exmarit, el presentador Rody Aragón.

Nou comentari