El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dura crítica de l’humorista Carlos Latre: “Espanya és autodestructiva”
  • CA

Són molts els actors i artistes que han deixat clar que Espanya no és un país que ajudi i premi gaire als intèrprets. Ara bé, poques vegades algú havia estat tan directe. Carlos Latre ha concedit una entrevista a El Mundo per promocionar el seu nou xou teatral, el que ha aprofitat per criticar la falta de suport del govern i dels espectadors en general: “Espanya és un país que no perdona els fracassos i que s’acarnissa amb ells. He tingut l’oportunitat de viure èxits i fracassos i aquests últims han estat molt més importants- Quan als 20 anys tens un èxit tan gran com Crónicas Marcianas i després t’arriba un fracàs… Allò em va servir per tocar amb els peus a terra”.

“A Espanya has de demostrar cada dia de la teva vida que tens talent perquè et sotmeten a un examen diari, constantment existeix el dubte i la crítica. És increïble. Quan em va fitxar la CBS em preguntava per què a mi i em van respondre que perquè era actor, director, productor, jurat, perquè he fracassat i m’he equivocat, perquè tinc 2 milions de seguidors i perquè tinc un dossier de 150 pàgines que ho demostren. Diu molt a favor seu que vinguin els americans i et diguin com ets capaç de dubtar-ho. Jo els hi vaig dir que a la meva terra em feien dubtar de la meva valia i que estava acabat. Espanya és autodestructiva, no valora el talent, els mèrits ni els èxits”, afegeix en una dura crítica.

Carlos Latre, al 'photocall' dels premis Goya d'enguany - Europa Press
Carlos Latre, al ‘photocall’ dels premis Goya d’enguany / Europa Press

Un showman molt exigent amb si mateix que sempre està buscant nous reptes: “Sóc molt inconformista i aquest afany de superació em genera estrès i també frustració. És per això que vaig necessitar ajuda psicològica”. El nou projecte que té al cap? Obrir una escola d’interpretació: “M’agradaria formar a joves que no han tingut la meva sort”. Qui podria apuntar-se, sembla que és la seva filla: “Va encaminada cap al teatre musical. Treu molt bones notes, però està predestinada a ser actriu, cantant i ballarina”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa