Preocupa el fill de Camilo Sesto, ingressat d’urgència

Camilo Blanes, el fill de Camilo Sesto, es troba ingressat en un hospital de Madrid. Als 38 anys, Camilín arrossega diversos problemes de salut i les seves addiccions no ajuden a la seva millora. La revista Semana informa en exclusiva del seu ingrés hospitalari, el que hauria tingut lloc aquest dimecres, precisament el dia del seu aniversari. El jove hauria hagut d’acudir a urgències després de diversos dies de festa, una trobada amb amics que s’hauria allargat i que hauria tingut conseqüències. La seva mare s’ha mostrat molt preocupada davant els micròfons de la revista i reconeix que el seu estat és preocupant: “No m’he separat d’ell en tota la nit. Està estable, però estic molt preocupada pel seu estat”. No s’han filtrat més detalls sobre la causa de l’ingrés, però sembla clar que té a veure amb els excessos que hauria comès en aquests dies de marxa.

La seva mare va reconèixer en una entrevista recent que era conscient que el fill té un problema. Assegurava que se sentia “desesperada” perquè no sabia com arreglar-ho: “Em sento impotent i desbordada perquè no em fa cas”. La mexicana hauria intentat, fins i tot, convèncer-lo perquè ingressés en un centre de desintoxicació voluntàriament. Ell no ho va consentir, encara que no seria la primera vegada. Cal recordar que ja va estar ingressat en l’època en la que vivia a Mèxic i més endavant a Madrid quan vivia amb el pare. És major d’edat, amb la qual cosa la mare no el pot obligar. Ella sostenia en aquestes declaracions que considera que bona part de la culpa la tenen les “males companyies” amb les que sortiria de festa el seu fill: “Ho estic passant malament perquè ell no es deixa controlar”.

Camilo Sesto durant la presentació del seu últim disc
Camilo Sesto durant la presentació del seu últim disc / Europa Press

Els problemes més greus haurien començat amb la mort del seu pare, l’icònic cantant Camilo Sesto. El noi no va poder superar els problemes amb la beguda i, a més a més, hauria caigut en una depressió profunda que el va forçar a paralitzar tots els projectes musicals que havia engegat abans de la mort del pare. Aquest últim ingrés hospitalari indica que les coses no han millorat, més aviat tot el contrari.

Comentaris

    fat boy Novembre 25, 2021 | 13:31
    El jove de 38 anys?.
      Uggly Boy Novembre 28, 2021 | 08:53
      Sí, amb 38 és jove. A partir dels 40 ja no.

Nou comentari