Bob Pop: “Movistar+ em van acomiadar perquè creien que era incòmode”

Bob Pop ha acaparat tota l’atenció mediàtica pel discurs d’agraïment que ha pronunciat en rebre el premi Ondas aquest dimarts. El col·laborador de televisió ha aprofitat aquest aparador per enviar una sonora clatellada a Movistar+ i, més concretament, a Late Motiv, el programa d’Andreu Buenafuente en el que treballava fa un temps. Ha guanyat un premi per la seva nova sèrie, Maricón perdido, la que assegura que no hauria començat si no l’haguessin acomiadat de Late Motiv: “Va néixer perquè una nit jo vaig explicar al programa un episodi de la meva adolescència, un episodi d’aquells dolents en el que et donaven una pallissa al poble per ser marieta, gras i amb ulleres. Ho van veure de TNT Warner Media i em van trucar per fer una sèrie… I aquí estem, uns anys després. Vull agrair a Andreu Buenafuente, a Late Motiv i a tots els companys del programa perquè no estaria aquí sense ells. Moltíssimes gràcies i moltíssima sort”, deia en un principi, el que feia que ningú no s’esperés que tot just després els ataqués.

I és que el retret ha estat contundent: “També vull dir que m’hauria encantat estar allà amb ells ahir, quan van confirmar la notícia que el programa acabarà el mes vinent. M’hauria agradat abraçar-los, però a mi Movistar em va fer fora abans que a ells perquè els hi resultava incòmode… Així que gràcies, Movistar”. No ha especificat a què fa referència amb aquesta denúncia. Per què creien que era incòmode tenir al Bob Pop en plantilla? Amb qui sembla que no ha tingut problemes ha estat amb la productora de El Terrat i amb Candela Peña: “S’ha convertit en la meva nova mare postissa. Aquesta sèrie està dedicada a totes, tots i todes aquells que no van tenir el privilegi de poder explicar la seva pròpia història amb la seva beu. A mi em van donar aquest privilegi, així que gràcies”.

Movistar+ no ha reaccionat encara a la denúncia de Bob Pop, de la que no ha donat molts detalls. El que queda clar, però, és que hi hauria hagut alguna cosa tèrbola en el seu acomiadament… el que torna a col·locar la cadena privada en el centre de la diana mediàtica. Cal recordar que Facu Díaz, també excol·laborador de Late Motiv, va denunciar que en els despatxos de Movistar+ s’escoltessin acudits de Vox cada dia: “Com abans ho diguem i com més gent d’allà ho digui, més ràpidament salvarem la feina dels nostres companys”, deia en un directe a Twitch. I poc després era Javier Durán, que havia estat subdirector de Late Motiv, qui ratificava a Twitter que aquesta queixa era certa: “Vull donar tot el meu suport als professionals que encara segueixen patint la censura ultradretana de Movistar+”. La cadena mai no havia estat tan en entredit.

Nou comentari