El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exbisbe Novell, pare de bessones set mesos després de deixar el càrrec
  • CA

L’exbisbe de Solsona, Xavier Novell, va generar moltíssim rebombori en anunciar que deixava l’església perquè s’havia enamorat i volia casar-se amb l’escriptora de novel·les eròtico-satàniques Sílvia Caballol. Poc després se sabia que la dona estava embarassada i que, molt probablement, s’havia quedat en estat quan ell encara exercia el càrrec eclesiàstic. Doncs bé, els temps ho ha confirmat. I és que avui el Regió 7 ha sabut que acaben de convertir-se en pares de dues nenes, dues bessones a les que han anomenat Coaner i Míriam. El primer és un nom típic de la zona, mentre que el segon és conegut per tenir moltes connotacions religioses.

L’enllaç de la parella pel civil es va fer el 22 de novembre a Súria en la intimitat familiar i només amb la presència dels testimonis que eren la mare de Caballol i el seu company. D’aquesta manera, el bisbe capgirava la seva vida als 52 anys per motius “estrictament personals” i ara ho fa amb un pas encara més important, l’haver-se convertit en pare només quatre mesos després de la boda.

El casament amb nocturnitat de l'exbisbe de Solsona
El casament amb nocturnitat de l’exbisbe de Solsona | TV3

Novell havia sigut sempre un personatge més conegut que altres bisbes per les seves opinions polèmiques, per exemple sobre l’homosexualitat, respecte de la qual s’ha mostrat sempre intransigent. Es va arribar a dir que alguns sectors de l’Església creien que estava posseït i que necessitava un exorcisme.

El naixement de les petites canviarà radicalment la seva rutina, la que ara estava centrada en una feina nova. Des del passat mes de novembre, que el català està treballant en una empresa especialitzada en la inseminació porcina. Una novetat en la seva vida laboral que no va deixar indiferent a ningú. De moment, l’exbisbe no s’ha pronunciat sobre el naixement de les filles i tampoc sobre aquesta nova vida, la que prefereix mantenir allunyada del focus mediàtic que encara el persegueix.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: T@M a abril 07, 2022 | 11:20
    T@M abril 07, 2022 | 11:20
    Aquest va per feina.
  2. Icona del comentari de: I a abril 07, 2022 | 15:09
    I abril 07, 2022 | 15:09
    Bishop's daughters.
  3. Icona del comentari de: El cit campejador a abril 08, 2022 | 07:23
    El cit campejador abril 08, 2022 | 07:23
    Gemelos? Dónde se ha metido?? En una semana quiere volverse a ser cura ...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa