El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cantant independentista Beth d’OT, barallada amb els companys per motius polítics
  • CA

Beth Rodergas va adquirir fama gràcies al seu pas per Operación Triunfo. La cantant catalana segueix lligada al món de la música, encara que aquests últims anys s’ha decantat per la música en català, els concerts en petit format i el teatre. En el seu últim disc torna a cantar en castellà, el que li ha donat ales per promocionar-lo en la televisió espanyola.

Fórmula TV l’ha entrevistat i, com és habitual, li han tornat a preguntar per la seva ideologia independentista: “A Catalunya m’he posicionat en moltes coses i em feia por què em podrien preguntar…”, assegura. De fet, un dels seus posts amb més repercussió va ser la fotografia que va publicar en la qual se la veia fent un petó a una urna: “És fàcil, jo als meus fills intento educar-los així: “Sí, sí que s’ha d’escoltar la gent encara que el que diguin no t’agradi gens. No, no s’ha de pegar la gent encara que el que facin no t’agradi gens”. Urnes contra porres. Els pobles van parlar. En idiomes totalment diferents, és clar. Ni oblit ni perdó. Llibertat presos i exiliats polítics”.

Arran d’això, Beth treu a la llum que precisament va ser la política el que la va forçar a marxar del grup de Whatsapp amb els companys de l’edició d’OT: “Vam tenir una retrobada a casa de Joan Tena fa tres anys. Va anar molt bé. Teníem el grup de Whatsapp amb els 16 però jo ja no hi sóc… Vaig tenir un rampell tristament per coses polítiques. Algú del grup va començar a enviar coses polítiques i els hi vaig dir que marxava perquè no volia compartir un xat amb gent que enviava aquelles coses. Fa un any i escaig que ja no hi sóc”.

La catalana opta per no dir el nom del concursant que enviava aquells missatges, però deixa caure per on anirien els trets. Ara bé, això no impedeix que estigui disposada a participar en algun xou amb els millors exconcursants del concurs: “Jo entraria”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa