El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Beth (‘OT’): “M’ha costat molt ser mare, ha estat un procés molt dur”
  • CA

Beth Rodergas va ser un dels descobriments de la segona edició d’Operación Triunfo. La catalana va captivar bona part de l’audiència, així com unes rastes que va convertir en la seva senya d’identitat. La vam conèixer l’octubre del 2002, divuit anys en els quals ha deixat enrere aquest tipus de pentinat però no la música.

Beth a 'OT 2' TVE

Beth a OT 2 / TVE

Allunyada del focus mediàtic, vam saber d’ella l’any passat gràcies a una entrevista a ‘Al Cotxe!‘. Còmoda i sincera, va parlar dels seus dos fills i del dur procés que ha viscut per tal de convertir-se en mare. Els metges li van diagnosticar endometriosi als 16 anys, un trastorn que provoca menstruacions molt doloroses i que pot dificultar la fertilitat. L’han hagut d’operar dues vegades dels ovaris per aquesta patologia, gràcies al que ha aconseguit ser mare de dues criatures.

Va ser llavors quan va explicar que el primer embaràs va arribar de manera natural, no així el segon en el qual va haver de recórrer a la inseminació artificial. No ha estat fins ara, però, que ha volgut donar detalls sobre aquesta experiència.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

Una publicación compartida de Beth Rodergas (@bethrodergas) el

 

Ho ha fet a Instagram, enmig d’una ronda de preguntes en la qual els seus seguidors li han preguntat de tot. Una de les qüestions que més interessava? Precisament aquesta fecundació in vitro: “És una experiència molt dura. Jo ho vaig portar relativament bé perquè estava motivada i ens va anar bé a la primera. Ara bé, va ser molt dur i fa molt de mal… La Lia tenia tres anys i volíem que tingués un germanet, però jo ja tenia les trompes obstruïdes i no podia quedar-me embarassada de manera natural”.

I afegeix: “Vam optar per la in vitro. I el que us dic, el meu cas va ser genial perquè em vaig quedar embarassada a la primera. Ara, recordo ser al camerino abans de sortir a fer una funció, punxant-me a la panxa amb molt de dolor. No de la punxada, perquè l’agulla és fineta. El moment que et xuten les hormones… és heavy. Però si surt bé és molt gratificant”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

matí bonic a can @xiulaoficial ? . #whenbethsings

Una publicación compartida de Beth Rodergas (@bethrodergas) el

 

Una història que ha volgut compartir a petició popular però també per ajudar altres dones en una situació similar. No ha parlat només de maternitat, però. Ha aprofitat per revelar que a principis del 2021 sortirà a la llum el seu nou disc, una publicació molt esperada que els fans desitgen amb ànsies. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa