El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne, sense pietat contra Enrique Ponce en una crítica ferotge

Bertín Osborne té nou programa a televisió. Canal Sur ha apostat per ell i aquest dimecres ha engegat un show en el qual farà entrevistes a personatges coneguts i també comentarà algun dels temes més candents de l’actualitat. Durant la primera emissió ha carregat durament contra Enrique Ponce, que ha estat notícia des del mediàtic divorci de Paloma Cuevas.

Què té a dir-li Bertín? Segons el presentador, creu que el torero està menyspreant qui ha estat la seva dona durant 20 anys: “No pots humiliar una dona que ha estat amb tu durant dues dècades i amb qui tens dues filles. No pots engegar a rodar la relació amb una dona que s’ha menjat els teus problemes i males estones”.

Veu malament que hagi començat una relació amb Ana Soria, una estudiant vint anys més jove, abans de signar el divorci. A més a més, tampoc no creu que sigui adequat que publiqui tantes fotos amb ella: “Arregla la situació a casa teva, queda com un senyor i després ves a fer el que vulguis i a pintar cors a la plaça de toros. Però recorda, primer arregla la situació a casa”.

Bertín Osborne presenta un programa nou a Canal Sur TV 

Osborne ha reconegut que ell també ha estat amb noies joves, deixant clar que no és això el que critica: “Jo també he agafat estima a noies més joves que jo, però hom ha de ser un cavaller i arreglar les coses a casa”. 

Anne Igartiburu, que estava a plató amb ell en aquell moment, li ha recriminat el seu to: “Crec que t’has passat…”. Ara bé, Bertín continuava convençut que tenia raó: “A mi em sembla bé tot, però repeteixo que hauria de comportar-se com un senyor i tenir coherència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa