Belén Rodríguez, afectada en el postoperatori: “Podria haver mort”

Belén Rodríguez ha patit un accident domèstic que podria haver acabat en tragèdia. La tertuliana de Telecinco ha hagut de ser operada d’urgència de la cama en caure al lavabo de casa. Ha donat detalls de la seva recuperació en una entrevista amb el seu amic Jorge Javier Vázquez a Lecturas: “Podria haver-se matat quan l’altre dia va caure al sortir de la dutxa i va trencar-se la tíbia i el peroné. No ho vull ni pensar. Ella fuig del victimisme i li agraeixo que somrigui encara que estic segur que ho fa perquè no patim aquells que l’estimem”, escriu el català.

L’accident va tenir lloc l’endemà de protagonitzar un polígraf al Deluxe en el que v confessar que fa anys va fer un trio amb Jorge Javier i un altre home: “Crec que vaig caure de l’èxit que vam tenir. No podia estar tant a dalt… No tenia muletes a prop, així que quan vaig caure a terra vaig haver d’arrossegar-me i reptar fins al menjador per agafar el mòbil i trucar a l’ambulància. Tenia tanta por que m’haguessin de tallar la cama… Podria haver-me matat, ja que en la caiguda podria haver-me obert el cap. Sóc conscient que la possibilitat d’haver pogut morir m’ha deixat una ferida profunda en el meu interior i sé que hauré de fer teràpia per això”. Belén també és molt amiga de Kiko Hernández, que li va oferir ajudar-la en aquests primers dies de postoperatori: “Kiko em fa la compra, em fa el dinar, em fa coses de casa… Sap fer de tot!”.

Jorge Javier Vázquez entrevista Belén Rodríguez a Lecturas

Belén Rodríguez es recupera a casa d’una operació en la que han intentat remeiar la fractura dels dos ossos de la cama, la que va quedar-li destrossada amb la forta caiguda. La recuperació serà lenta i haurà de fer rehabilitació durant uns mesos, però ella només sap que donar gràcies a què, realment, no hagi estat res amb conseqüències greus i irremeiables.

Nou comentari