El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jesulín de Ubrique prepara un documental que podria fer molt de mal a Belén Esteban
  • CA

El documental de Rocío Carrasco ha estat tan espectacular i mediàtic que la cadena estaria temptejant altres famosos per seguir els seus passos. Un d’ells, segons el fotògraf Pablo González, seria ni més ni menys que Jesulín de Ubrique. El torero, conegut en la premsa del cor per ser l’exparella de Belén Esteban, estaria disposat a donar molts detalls sobre la seva relació amb la tertuliana de Sálvame

La notícia, en cas de confirmar-se, seria una autèntica bomba. Els reporters han preguntat a Belén sobre el tema i en tot moment ha intentat prendre-s’ho amb filosofia: “Tant de bo ho fes”, etzibava irònica.

De moment no hi ha res confirmat, però María José Campanario (l’actual dona de Jesulín) també ha volgut dir la seva. En el seu cas, ha optat per negar que aquesta informació sigui certa. Diu que el seu marit no entrarà en aquest joc i que “és mentida” que hagi signat res amb Telecinco. De fet, deixa caure que seria molt complicat tenint en compte que tenen un judici pendent i la relació no és molt bona.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario, en una foto d’arxiu / Europa Press

Ara bé, no ha desmentit l’altra opció de la que es parla… Que el documental no l’emetin a Telecinco, sinó a Antena 3. Òbviament aquest tipus d’emissió tindria molta més tirada a la cadena rival, però aquesta és una possibilitat que no s’ha de descartar. El temps dirà si un xec en blanc convenç el torero d’anar a televisió a parlar de les penúries de la relació amb la mare de la seva filla gran. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa