El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban esclata contra Jesulín de Ubrique: “Serà pare per a dos fills, perquè hi ha una a la que no coneix”
  • CA

Belén Esteban ha tornat aquest dilluns al plató de ‘Sálvame’, després de dues setmanes sense deixar-se veure com a conseqüència de la forta discussió que va mantenir amb Jorge Javier Vázquez. Però aquest dilluns ha tornat amb les piles carregades i ha aprofitat per carregar contra el pare de la seva filla, el torero Jesulín de Ubrique, actual parella de María José Campanario, amb la qual té altres dos fills.

Al programa de les tardes de Telecinco han repassat les declaracions del torero en un programa de TVE on parla de “tots” els seus fills. “Els meus tres fills ja estan criats, el més petit té 14 anys. L’adolescència la porto com l’hem portat tots. Ara entenc més i millor als meus pares”, deia, entre altres coses Jesulín.

“Quina poca vergonya que té! No té vergonya… serà pare per a dos fills perquè hi ha una a la qual no coneix, i mai l’ha portat a l’escola”, assegurava Belén Esteban en escoltar les declaracions. “Jo respecto i em sembla molt bé que sigui bon pare per a dos fills, però és que no n’hi ha dos, n’hi ha tres”, insistia.

I la tertuliana de ‘Sálvame’ afegia: “Per cert, ja que està en un programa de televisió, que li preguntin quants anys porta sense veure a la seva filla, ja que és tan bon pare… ah! I en 21 anys no li ha fet mai ni uns Reis”, continuava la col·laboradora mentre s’anava encenent.

“És que després diuen que parlo… jo entenc que ell vulgui quedar bé… no discuteixo que amb els seus dos fills sigui el millor pare del món, però no n’hi ha dos, n’hi ha tres”, continuava Belén visiblement enfadada. “Quan la meva filla va fer 18 anys, jo vaig dir que no parlaria més d’ell, però és que ja estic fins aquí i diré el que em doni la gana, no em temptis que em coneixes”, avisava la col·laboradora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa