El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban protegeix la boda amb un contracte de confidencialitat
  • CA

Belén Esteban es casa aquest dissabte en una cerimònia que s’espera multitudinària. La col·laboradora de ‘Sálvame’ dirà el ‘sí, vull’ a Miguel després de cinc anys de relació, la que volen coronar amb una boda “espectacular”. Durant aquests últims dies l’hem vist de comiat de soltera, fent-se retocs estètics i celebrant una preboda envoltada dels seus amics més íntims. En poc més de 72 hores, per això, apareixerà vestida de núvia.

De moment s’ha filtrat que ha contractat un sistema de seguretat molt potent, amb el qual blindarà la boda per protegir l’exclusiva que ha signat amb una coneguda revista. Ara bé, sembla que aquesta no és l’única tàctica que ha fet per protegir-la. ‘El Español‘, de fet, ha tingut accés al contracte de confidencialitat que Esteban hauria obligat a signar a tots els treballadors de la boda.

Miguel Marcos i Belén Esteban Europa Press

Miguel Marcos i Belén Esteban / Europa Press

Entre les clàusules es troba un punt en el qual els treballadors es comprometen a no portar el mòbil a sobre ni cap altre dispositiu de gravació audiovisual. A més a més, s’haurien compromès a mantenir en secret i confidencialment” tot el que passi durant l’enllaç: “La difusió de qualsevol informació a tercers podria comportar conseqüències”.

Es tracta d’un procediment habitual entre les bodes de famosos, encara que sempre hi ha la possibilitat que algun s’hi coli algun talp. Trauran els telèfons als convidats, pel que han dit. Però aconseguiran que no es filtri cap fotografia de dins de la finca? 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa