El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arturo Valls revela la surrealista història d’amor que comparteix amb la seva dona
  • CA

Arturo Valls ha estat l’últim convidat d’El Hormiguero, una visita que ha aprofitat per sincerar-se sobre la seva relació amb Patricia Santiveri. Fa més de deu anys que surten junts, un matrimoni consolidat amb un fill en comú.

El presentador i humorista ha donat detalls fins ara desconeguts sobre la seva vida familiar. Com va conèixer la seva dona? La història no té pèrdua: “Tot va començar amb una baralla amb una dona. Jo estava en una botiga i intentava guardar en la meva memòria un perfum. Em vaig ensopegar amb la dependenta, que ara és la meva cunyada, i em va insultar: “On vas, inútil? Mira per on vas. Mira que ets negat”, em va dir”.

Arturo es va sentir molt malament, així que li va dir que l’acompanyaria al cotxe com a mètode de disculpa. En arribar allà, a dins del cotxe estaria esperant Patricia, qui acabaria sent la seva dona. Una història surrealista i digne de pel·lícula que acabaria en un matrimoni durador.

Arturo Valls i la seva dona, enxampats pels fotògrafs / Europa Press

Tot just després, va aprofitar per enviar un missatge molt romàntic a la seva dona: “Treballar amb gent a qui admires és el millor que ens pot passar a la vida. La meva dona, per exemple, a qui admiro. Si no l’admirés no podria ser la meva parella”.

Són pares del petit Martín, de qui es mostra completament enamorat: “Tu saps com de maco que és llevar-te i escoltar “hola, papi” i que et faci una abraçada quan arribes de la feina? Això fa que et passin tots els mals. Des que va néixer que he deixat de pensar només en mi mateix. Ara em dedico a pensar en ell i per a ell. Ell m’acompanya en els meus viatges, a vegades. Sempre compartim les 24 hores del dia i gaudim molt. A vegades em pregunto si ell ho apreciarà o se’n recordarà”, explicava en una entrevista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa