Relat dur d’Arón Piper (‘Élite’): “He patit depressió i ansietat”

L'actor confessa que la seva adolescència va ser molt complicada per culpa d'una crisi d'identitat motivada per les males companyies

Arón Piper ha adquirit molta fama gràcies al seu paper protagonista a Élite,  l’exitosa sèrie espanyola de Netflix. Allà interpreta a Ander, un jove una mica conflictiu que deixa enrere en una entrevista a GQ molt personal. L’actor, nascut a Alemanya, va viure bona part de la seva infància a Barcelona. La seva carrera professional l’està fent tocar el cel, però el camí fins aquí no ha estat gens fàcil. Així ho assegura en un repàs de la seva adolescència que deixa entreveure molts problemes: “Als 15 anys vaig decidir que deixaria de ser actor. Fumava molt, tenia mala actitud i anava amb males companyies… Dos anys després vaig patir una depressió. Els meus pares em van ajudar molt i van evitar que deixés la interpretació. Em van dir que anés a Madrid i que lluités”.

El trasllat a la capital no va ser fàcil, però: “Els meus primers anys allà van ser horribles. Venia d’una depressió i d’una crisi d’identitat… Havia estat un noi dur, un noi dolent. O, almenys, jo creia que era així. L’ansietat em va enfonsar. No era capaç ni tan sols d’anar en metro. Ho vaig passar fatal… Em feia pànic la fama, però m’encantava actuar”. 

Actuar a Élite el va fer famós de la nit al dia: “La meva fama ha estat molt extrema. Vaig començar a guanyar diners i vaig comprar coses que ara no valoro tant… Em vaig veure obligat a aprendre ràpidament els codis, què havia de fer i què no. T’has de controlar amb certes coses… Ara bé, encara tinc clar que sóc un famós poc famós”. 

 

 

L’actor segueix lligat a Netflix en altres projectes, el que agraeix perquè pot seguir vivint del món de la interpretació. 

Nou comentari