El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primera parella sorpresa de l’any: Malena Gracia i Arévalo confirmen que surten junts en secret des de fa temps
  • CA

S’havia especulat molt amb la relació de Malena Gracia i Arévalo, els que fa anys que passegen una amistat molt íntima que en realitat amagava un enamorament en secret. Així ho han confirmat en una exclusiva de la revista Lecturas: “Hem ocultat la nostra relació durant anys”. Ara s’atreveixen a fer-la pública, una notícia bomba de la qual han donat detalls.

Des que l’exitós humorista enviudés el 2015, que la seva relació amb Malena va intensificar-se: “Plorar ens ha unit“, diuen. Expliquen que Arévalo va refugiar-se en els braços de l’actriu i vedet: “Estic molt feliç que per fi se sàpiga que Malena i jo, després d’uns anys junts, hem decidit donar la notícia”.

Encara no viuen junts, però temps al temps: “La convivència arribarà, però hem d’anar pas a pas. Quan hi ha amor no hi ha distància. A més a més, a vegades és més maco quan estàs una setmana sense veure’t, perquè el retrobament és explosiu“, relata Malena.

Malena Gracia i Arévalo, junts en un photocall / Europa Press

Arévalo només té bones paraules cap a la seva parella, de 22 anys menys: “Malena és molt noble, encara que té mala llet. L’admiro. Li agraden les coses de l’església, com a mi”. Sincers i còmplices, treuen a la llum fins i tot com va ser la seva primera vegada: “Va ser molt maco quan vam decidir fer l’amor. Vaig anar a casa seva, vam prendre alguna cosa, ens vam ficar en el seu llit i quan vam acabar, li vaig dir que potser li agradaria dormir sola, per la qual cosa vaig anar a dormir a una altra habitació. L’endemà m’ho va recriminar, perquè em va dir que li hauria agradat que em quedés amb ella tota la nit. Quan estem en el llit jugant a mares i pares, els cinc gossos de Malena ens estan mirant. És de comèdia americana”, revela l’humorista.

Una conversa en la qual treuen a la llum la seva relació, de la qual es parlava molt però que fins ara era només un rumor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa