Arévalo, fortament criticat per un discurs homòfob i masclista

L'humorista no ha fet gens de gràcia en la seva última intervenció televisiva, en la que ha mostrat la seva pitjor cara

Arévalo l’ha fet grossa en la seva última entrevista al Sábado Deluxe. L’humorista madrileny ha generat moltíssima ràbia a Twitter, el que s’ha omplert de crítiques ferotges cap a ell pel discurs homòfob i masclista que ha mantingut durant tot el programa. Telecinco el convidava perquè tingués un cara a cara amb la seva ex, Malena Gracia, que l’acusava d’haver demanat cobrar més que ella a canvi d’acceptar la invitació al programa. La parella ha mantingut un enfrontament molt fort que ha sulfurat a l’audiència, ja que Arévalo ha mostrat la seva pitjor cara en etzibar-li que estava segur que havia trencat amb ell “per tenir un motiu per anar a televisió”. Ella es defensava: “No et fa vergonya treure’m el pa? No em callaré ni m’humiliaràs més”.

La seva actitud masclista ha enfadat molt, però ho han fet encara més els comentaris homòfobs que ha deixat anar: “Jo recordo que a Bertín Osborne el miraven fins i tot els homes, però em refereixo a homes de debò. Un home de debò és un home que no és gai“. Els col·laboradors del programa ràpidament li retreien el que acabava de dir: “Ets un ranci. Independentment que vagi al llit amb qui vulgui, un home és un home”.

I com intentava defensar-se Arévalo? Amb unes declaracions que acabaven sent encara més controvertides: “Jo no sóc homòfob, tinc un cosí que és gai. I parlant d’aquest tema… Què és un travesti vestit de dona amb penis? Una dona sorpresa? No tinc res en contra, eh, però siguem realistes”. A la xarxa li han dit de tot, com era d’esperar, però ell no ha mostrat penediment en cap moment.

Nou comentari