El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arévalo, fortament criticat per un discurs homòfob i masclista
  • CA

Arévalo l’ha fet grossa en la seva última entrevista al Sábado Deluxe. L’humorista madrileny ha generat moltíssima ràbia a Twitter, el que s’ha omplert de crítiques ferotges cap a ell pel discurs homòfob i masclista que ha mantingut durant tot el programa. Telecinco el convidava perquè tingués un cara a cara amb la seva ex, Malena Gracia, que l’acusava d’haver demanat cobrar més que ella a canvi d’acceptar la invitació al programa. La parella ha mantingut un enfrontament molt fort que ha sulfurat a l’audiència, ja que Arévalo ha mostrat la seva pitjor cara en etzibar-li que estava segur que havia trencat amb ell “per tenir un motiu per anar a televisió”. Ella es defensava: “No et fa vergonya treure’m el pa? No em callaré ni m’humiliaràs més”.

La seva actitud masclista ha enfadat molt, però ho han fet encara més els comentaris homòfobs que ha deixat anar: “Jo recordo que a Bertín Osborne el miraven fins i tot els homes, però em refereixo a homes de debò. Un home de debò és un home que no és gai“. Els col·laboradors del programa ràpidament li retreien el que acabava de dir: “Ets un ranci. Independentment que vagi al llit amb qui vulgui, un home és un home”.

I com intentava defensar-se Arévalo? Amb unes declaracions que acabaven sent encara més controvertides: “Jo no sóc homòfob, tinc un cosí que és gai. I parlant d’aquest tema… Què és un travesti vestit de dona amb penis? Una dona sorpresa? No tinc res en contra, eh, però siguem realistes”. A la xarxa li han dit de tot, com era d’esperar, però ell no ha mostrat penediment en cap moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa