Ares Teixidó reconeix haver patit una depressió molt forta i denuncia ‘Sálvame’ per aprofitar-se d’ella

La presentadora catalana ha esclatat en directe en adonar-se que el programa l'havia enganyat per deixar-la en ridícul

Ares Teixidó va rebre de valent per part dels col·laboradors de Sálvame. La van acusar directament d’haver organitzat un muntatge amb una revista per fer veure que mantenia una relació amb David Bustamante i envoltar-se, així, d’expectació mediàtica. Li van dir de tot, per la qual cosa ha sobtat tant veure-la aquest dimarts en el plató del programa.

Ella mateixa reconeixia que no sabia què feia allà després de tot, una sensació que s’accentuava quan li ensenyaven imatges d’aquella època: “Tot això és un engany i em sembla molt oportunista. Jo he vingut aquí perquè em semblava una manera de reconciliar-me amb la televisió i volia explicar que he travessat una depressió. Entenc que això no té cap interès aquí, però si m’havíeu trucat… Ja em semblava estrany ajuntar els conceptes d’amabilitat i Sálvame. Com pitjor parlàveu de mi, pitjor em posava jo”.

Ara bé, sí que ha aprofitat la seva estada per comentar com es troba després d’uns mesos molt durs: “Vaig patir una depressió molt forta, sí. Et culpes a tu mateixa… Va ser un procés que em va costar molt, però ara estic bé i vull deixar clar que anar a teràpia és de les millors coses que es poden fer. Has d’assumir que et passa alguna cosa i t’has de posar en mans de professionals. No em penedeixo d’haver concursat a GH, però és cert que no vaig saber gestionar tot el que va venir després i em va superar”.

Ares Teixidó es posa a plorar en directe a Sálvame / Telecinco

“Va ser una mena de dol. Vaig passar per moltes fases, em costa gestionar aquests temes emocionalment i vaig acabar arribant a una depressió. Tots passem èpoques dolentes, però el més important és aconseguir sortir-ne”, reflexionava la presentadora catalana.

Nou comentari