El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ares Teixidó: “Creia que mai no sortiria d’aquella depressió”
  • CA

En aquests últims mesos, Ares Teixidó ha estat més activa a la xarxa que a televisió. La presentadora catalana aprofita aquest aparador per sincerar-se amb els seguidors, que estan atents a totes les novetats de la seva carrera però també a les personals. Aquí va confessar que li han diagnosticat una diabetis tipus 1, així com també va parlar obertament de la depressió que ha travessat recentment.

Precisament sobre aquest moment tan dur ha volgut parlar en una entrevista amb Gtres: “Sempre he estat una dona de baixa autoestima. Estic cansada d’aprendre a base de putades. Ja no vull hòsties a la meva vida. El dolor, les mentides, el masclisme implícit… Tot això m’ha portat a una cosa que no sóc”.

Aquesta situació i les crítiques que rebia diàriament van acabar superant-la, per la qual cosa va decidir començar a acudir a teràpia: “És tan necessari… Hem d’anar al psicòleg quan estem malament, però també quan s’està bé. Necessito mantenir el meu cap bé”.

“Quan em van diagnosticar la diabetis era una bogeria. En aquell moment jo tenia parella, acabàvem d’anar a viure junts i va arribar això. Quan ens vam separar, ho vaig fer pensant que sola no podria superar-ho. A nivell psicològic pensava que no podria i vaig haver de tornar a començar. Quan ho vam deixar, jo acabava de tornar a la feina i a la meva feina. La ruptura va fer que caigués a uns nivells estratosfèrics. Creia que mai no sortiria d’aquella depressió…”.

“El món em va caure a sobre. Es pot dir això, no? Sí, sí que es pot. Només jo sóc la responsable de la meva malaltia. I sí que se’n pot sortir amb l’ajuda de professionals”, confessa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa