El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ares Teixidó, furiosa contra ‘Sálvame’: “Prostitució televisiva”
  • CA

Ares Teixidó és una de les estrelles de la nova temporada televisiva de 8TV. La catalana presenta el programa amb més picardia de la casa, un Sexual Revolution en el que els convidats deixen anar tot tipus de confessions. Aquest cap de setmana, però, ha estat ella l’entrevistada en l’espai del seu col·lega Miquel Valls. I què ha dit? Després de fer un repàs a la seva trajectòria, ha aprofitat per carregar contra Telecinco. Cal recordar que la cadena va col·locar-la al centre de la diana, especialment des que es publiquessin unes fotografies seves a la porta de l’edifici en el que viu David Bustamante. Van donar per fet que tenien una aventura i això els va donar ales per perseguir-la a totes hores.

En recordar aquella època, segueix mostrant-se enfadada amb el tracte que va rebre: “La pressió de la premsa em va matar. Nosaltres no estàvem enganyant a ningú, però no volia que se sabés. Jo no m’hauria assegut avui en aquesta taula amb la Laura Fa, perquè va dir que no pagava el meu pis i va arribar a dir tantes coses… Se’m va relacionar amb molts homes. La premsa del cor és classista i ho vaig passar tan malament que no tenia forces per sortir al carrer a defensar-me. Ara, també us dic que he aprofitat per convidar el Bustamente al meu programa”.

“Recordo un dia que va trucar al programa un presumpte xicot meu i tot el que va dir era inventat. Hi ha una altra televisió en la que diuen mentida rere mentida“, va etzibar en relació a Telecinco. Ja de manera més directa, va deixar clar que no treballaria allà ni per tots els diners del món: “Jo no serveixo per treballar a programes com Sálvame perquè per mi és prostitució televisiva. He rebutjat moltes ofertes per anar al Deluxe. Jo no sé anar a llocs en els que em vexen i m’humilien”.

Una entrevista en la que Ares Teixidó es posiciona en contra de la cadena de Paolo Vasile, de la que deixa clar que no vol saber res. La catalana es troba en un moment professional dolç, el que espera que pugui allargar-se en el temps perquè es troba molt còmode en el seu programa a 8TV.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa