La presentadora catalana Ares Teixidó visibilitza la congelació d’òvuls: “Ho hauria d’haver fet abans”

La tertuliana s'ha convertit en ambaixadora d'una clínica de fertilitat

Ares Teixidó ha decidit iniciar el procés per congelar els seus òvuls, un procediment cada cop més habitual que les clíniques de fertilitat intenten promoure. La presentadora catalana, de 34 anys, ha acudit a una clínica per posar-se en tractament i deixar la porta oberta a poder ser mare més endavant sense problemes per culpa de l’edat.

Ella mateixa en parla en un vídeo que ha compartit el centre del que ara és ambaixadora: “El rellotge biològic és el que és i la falta d’informació fa que moltes dones pensin que encara sóc jove per congelar els òvuls. El que fa falta és conscienciar i visibilitzar campanyes com aquestes perquè si jo ho hagués sabut com ho sé ara, ho hauria fet abans. Cadascuna ha de ser mare quan ella vulgui però tot sabent que congelar els òvuls t’ho permet amb unes garanties que no te les dona fer-ho d’una altra manera”.

Ares Teixidó explica per què congelarà els òvuls / Instagram

“En pocs temps m’han envoltat moltes dones que estan tenint problemes per ser mares entre els 38 i 41 anys. He viscut en primera persona el que suposa tot aquest procés de ser mare a aquesta edat i no és tan fàcil. Elles mateixes em parlen d’això perquè no em passi el que els ha passat a elles, per si el dia del demà vull ser mare”, explica Teixidó.

La col·laboradora de televisió demana que es parli més obertament sobre el tema i encara més ara, quan apareixen moltes famoses que són mares amb més de 45 anys: “Amaguen que ser mare amb aquesta edat no és fàcil i, sincerament, tinc els meus dubtes que hagin aconseguit ser-ho sense problemes. Hem d’aconseguir que aquesta informació tan important arribi a més dones perquè sàpiguen la veritat sobre això”.

Nou comentari