El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ares Teixidó: “Ser bisexual m’ha afectat professionalment”
  • CA

Ares Teixidó tanca el 2021 amb un programa a 8TV que funciona i una relació amorosa que la fa molt feliç. La presentadora catalana ha concedit una entrevista molt completa en la que fa balanç de l’any i en la que lamenta les crítiques que continua rebent per la seva bisexualitat.

Ho fa a Diez Minutos, la mateixa revista en la que va confessar que li agraden nois i noies: “Em sorprèn encara que hi hagi convidats que no s’atreveixin a seure en el nostre plató. La divulgació sobre sexualitat no hauria de generar rebuig a ningú, tot el contrari. Jo mateixa he rebut masses crítiques per dir que sóc bisexual. S’hauria de respectar i tolerar el que cadascú vol a la seva vida. No haurien d’etiquetar o definir allò que ens agrada, simplement sentir-ho i gaudir-ho. Les persones bisexuals tenim capacitat de sentir atracció afectiva i sexual per homes i dones. Això no té res a veure amb els prejudicis amb els que se’ns assenyala. La bisexualitat és una orientació sexual més comuna del que es pensa i no ens haurien d’assenyalar com a gent estranya”.

El pitjor, segons el seu testimoni, és que la seva orientació sexual també l’ha afectat a la feina: “Professionalment, m’ha afectat indirectament, sí. Ara bé, millor. No vull estar a llocs en els que no es respecti que jo estimi lliurement a qui em doni la gana. El nostre amor no fa mal, però l’homofòbia i el masclisme sí. S’han dit moltes barbaritats i mentides sobre mi durant molt de temps. Jo he evolucionat com a persona a molts nivells i em sento molt orgullosa”.

Ares Teixidó celebra l’Any Nou amb la seva parella Bruna / Instagram

Molt enamorada de la seva parella, la influencer Bruna Manzoni, Ares assegura que ha trobat en ella el millor suport: “Ella és la resposta que dono quan algú em pregunta per què se’m veu tan feliç. No és que ella sigui perfecta, és que és perfecta perquè és ella. Ella em demostra que l’amor existeix i estimar-nos com ho fem és una sort. En un any tan difícil he après a curar jo sola les meves ferides, però valoro molt que ella estigui al meu costat mentre sanen. La meva noia és el meu present i el meu futur”.

La presentadora catalana reconeixia fa uns mesos que anar a teràpia l’ha ajudat moltíssim: “Estimar-se a un mateix no és tan fàcil com sembla i, a vegades, jo he estat la meva pitjor enemiga. El perdó més important ha estat el perdó a mi mateixa. M’han fet moltes de dolentes i ho he hagut de treballar a teràpia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa