Troben Aramís Fuster inconscient: “Ha estat un coma diabètic”

La vident catalana reconeix que està molt espantada i que aquest ensurt ha fet que reflexioni

Aramís Fuster havia estat apartada de televisió aquests últims mesos. La vident catalana no es troba en el seu millor moment, el que ha reconegut en una entrevista telefònica a Socialité en la qual ha reconegut que ha patit un gran problema de salut.

De fet, assegura que està molt espantada i preocupada perquè ha patit un coma diabètic: “Un amic va venir a casa a veure’m perquè es va imaginar que m’havia passat alguna cosa. Em va trobar inconscient i em va salvar la vida. Els metges ens van dir que havia estat un coma diabètic”.

Ara ja es troba millor, però l’ensurt l’ha fet reflexionar: “Quan em va passar allò, vaig deixar de sentir… No sé quanta estona vaig estar inconscient. Això sí, ara només penso en tornar a abraçar la meva mare i els meus fills. Em sento dèbil i amb un mal de cap constant. El meu destí està marcat i sé que el final és a prop. Estic preparada i no m’oposaré. La vida és curta i vull que els meus fills sàpiguen que el meu últim alè serà un pensament cap a ells”.

Aramís Fuster revela que ha patit un coma diabètic en una conversa amb ‘Socialité’ / Telecinco

Reconeix que no es parla amb ells des de fa temps, una mala relació que voldria arreglar abans que sigui massa tard. L’entrevista l’ha tornat a col·locar a primera línia mediàtica, així com també ha preocupat els seus seguidors.

Nou comentari