El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben Aramís Fuster inconscient: “Ha estat un coma diabètic”
  • CA

Aramís Fuster havia estat apartada de televisió aquests últims mesos. La vident catalana no es troba en el seu millor moment, el que ha reconegut en una entrevista telefònica a Socialité en la qual ha reconegut que ha patit un gran problema de salut.

De fet, assegura que està molt espantada i preocupada perquè ha patit un coma diabètic: “Un amic va venir a casa a veure’m perquè es va imaginar que m’havia passat alguna cosa. Em va trobar inconscient i em va salvar la vida. Els metges ens van dir que havia estat un coma diabètic”.

Ara ja es troba millor, però l’ensurt l’ha fet reflexionar: “Quan em va passar allò, vaig deixar de sentir… No sé quanta estona vaig estar inconscient. Això sí, ara només penso en tornar a abraçar la meva mare i els meus fills. Em sento dèbil i amb un mal de cap constant. El meu destí està marcat i sé que el final és a prop. Estic preparada i no m’oposaré. La vida és curta i vull que els meus fills sàpiguen que el meu últim alè serà un pensament cap a ells”.

Aramís Fuster revela que ha patit un coma diabètic en una conversa amb ‘Socialité’ / Telecinco

Reconeix que no es parla amb ells des de fa temps, una mala relació que voldria arreglar abans que sigui massa tard. L’entrevista l’ha tornat a col·locar a primera línia mediàtica, així com també ha preocupat els seus seguidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa