Sorpresa a Telecinco: torna ‘Aquí hay tomate’ 12 anys després

Telecinco està celebrant el seu 30è aniversari amb un seguit d’especials. Entre ells destaca la gran sorpresa que han ofert als teleespectadors durant la tarda d’aquest dilluns: la tornada del mític programa del cor ‘Aquí hay tomate‘. Dotze anys després, Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde han ocupat el plató de ‘Sálvame’ per fer les delícies dels seguidors del programa.

L’esperit àcid del ‘Tomate’ va fer famosos els presentadors, un espai molt crític que els ha fet d’or. Han recordat tot el que feien i han tornat a delectar amb les connexions en directe que els van fer famosos i els vídeos irònics -i cruels- sobre l’actualitat del món del cor.

Jorge Javier i Carmen Alcayde a un 'Aquí hay tomate' antic   Telecinco

Jorge Javier i Carmen Alcayde a un ‘Aquí hay tomate’ antic / Telecinco

El programa ha recuperat la seva essència amb un sentit molt crític contra l’últim concert d’Isabel Pantoja, els concursants de ‘Supervivientes’, la nova vida de l’ex de la duquessa d’Alba…

I, com era d’esperar, també han deixat alguns comentaris dels presentadors que han cridat l’atenció. Especialment la confessió de Jorge Javier… i el posterior retret de la companya. “A mi no m’importaria fer el programa cada dia. Durant el matí el deixem fet i llest. T’he trobat a faltar, però fa 12 anys que no treballem junts. Això sí, et veig i m’entren bons records. M’ho estic passant molt bé”, reconeixia Jorge. I d’aquí, a una pulla d’Alcayde: “Jo t’he trobat a faltar també i sobretot… trobo a faltar cobrar el que cobres tu“, deixa caure. 

Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde tornen amb 'Aquí hay tomate'   Telecinco

Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde tornen amb ‘Aquí hay tomate’ / Telecinco

Una emissió que ha encantat als teleespectadors de Telecinco, que demanen que torni de manera oficial.

Nou comentari