El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio García Ferreras balla sense vergonya a una carrossa de l’Orgull

Antonio García Ferreras no podia faltar a l’esdeveniment més mediàtic del cap de setmana. La notícia estava a la cavalcada de l’Orgull LGTBI de Madrid, doncs cap allà que va anar-hi. Va fer una connexió en directe per a La Sexta Noche des d’allà, però el més sorprenent va ser el punt exacte on es trobava… i l’actitud que tenia.

Posem-nos en context. El centre de Madrid es paralitzava per acollir la gran cavalcada de l’Orgull 2019 i la lectura del pregó. Un munt de celebritats s’hi traslladaven per mostrar el seu suport, un gest que també va tenir la productora d’Ana Pastor, Newtral. I qui millor que el seu marit per fer publicitat d’aquesta iniciativa?

Ferreras a La Sexta Noche

 La Sexta Noche

Ferreras va pujar a la carrossa de Newtral per fer un contundent al·legat a favor de la necessitat d’aquesta festa: “És un tema molt seriós. A Espanya hi ha una lluita d’un munt de gent durant moltíssims anys i aquest és un homenatge a aquests senyors i senyores grans que es van jugar l’ànima i van trencar-se la cara perquè aquest país fos millor. Pujo a aquesta carrossa per la gent. A l’atmosfera d’aquest país s’hi respiren certs aires d’involució i és el moment de dir ni una passa enrere'”, un dard enverinat cap a VOX, clarament.

Això sí, deixant el discurs de banda, hem de destacar què estava passant a sobre d’aquella carrossa tot just abans de començar la connexió en directe. I és que les càmeres del programa van enxampar Ferreras ballant com si no hi hagués demà. Unes sorprenents imatges que van deixar a quadres al presentador, que de seguida era conscient de la viralitat que agafaria aquest ball: “No sé si puc afegir alguna cosa sobre la força d’aquestes imatges amb Ferreras ballant”. Ell, en adonar-se, va continuar ballant sense vergonya: “Encara que no t’ho creguis, vaig contingut”.

Una escena molt divertida i inesperada que, efectivament, va omplir la xarxa de comentaris durant tota la nit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa